Sonunda sessizliğini bozdu! Fahriye Evcen'den karavan açıklaması

En son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir reklam projesiyle gündeme gelen ünlü oyuncu, yayılan haberler üzerine sosyal medyanın diline düşmüştü. Ünlü oyuncu sette yaşandığı iddia edilen krize tepki gösterdi.

Yer aldığı başarılı projelerde gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra eşi Burak Özçivit ve oğullarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Fahriye Evcen, küçük oğlu Kerem Özçivit'in doğumundan sonra oyunculuk kariyerine ara vermişti. Geçtiğimiz ay bir reklam firmasıyla anlaşmaya vardığı öğrenilen ünlü oyuncu, eşi Burak Özçivit ile birlikte mobilya markasının yüzü olmuştu.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit

ÜNLÜ OYUNCU HAZIRLANAN KULİSİ BEĞENMEDİ!

Geçtiğimiz günlerde çekimlere başlayan ünlü ikili, Fahriye Evcen'in reklam setinde lüks karavan krizi yaşadığına yönelik iddialar üzerine sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu iddialarda ünlü oyuncunun kendisi için organize edilen kuliste hazırlanmak istemediği, yerine bir karavan talebinde bulunduğu dile getirilmişti.

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

SETTE KARAVAN KRİZİ YAŞANDIĞI ORTAYA ATILMIŞTI!

Markayla 80 milyon TL'lik reklam anlaşması yaptığı öğrenilen Fahriye Evcen'in lüks karavan isteği üzerine reklam setine özel karavan getirildiği ortaya atılmıştı. Yayınlanan haberlerin ardından ünlü oyuncudan yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından adeta eleştiri yağmuruna tutulan ünlü oyuncu, eşi Burak Özçivit'in yayınladığı bir kamu duyurusunu alıntılayarak çıkan haberlere tepki gösterdi. 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen

PAYLAŞIMLARA TEPKİ GÖSTERDİ!

Ünlü oyuncu hakkında çıkan haberlerin büyüyerek çoğalması üzerine sosyal medya hesabından kamu duyurusunda bulunan Burak Özçivit, paylaşımı sırasında "Eşimle birlikte güzel bir reklam çektik 3 gün boyunca güldük, eğlendik. Çocuklarımız bile yanımızdaydı biz de bütün ekibimizle bu mutluluğu, güzelliği konuşup yaşarken... İddia adı altında bizimle alakası olmayan karavan üzerinden çıkan saçma sapan haberlerden gerçekten çok sıkıldık, bıktık, usandık. Lütfen, lütfen bizim üzerimizden konuları çarpıtıp iddia diyerek haber üretmeyi bırakın." ifadelerini kullandı. 

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

"HEPİNİZE MUTLULUK DİLİYORUM!"

Eşi Burak Özçivit'in paylaşımını alıntılayarak tepkisini ortaya koyan Fahriye Evcen, paylaşımı sırasında "Artık gerçekten benim üzerimden hiç alakamın olmadığı haberler yapmaktan vazgeçseniz?! Çok sıkıldım. Konunun benimle alakası yokken nasıl bana mal edilebiliyor anlamış değilim.. Hepinize sağlıklı bir ruh hali, huzur ve mutluluk diliyorum. Saygılarımla" sözlerini kullandı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımların ardından Fahriye Evcen'in sözleri büyük beğeni aldı. 

İşte, ünlü ikilinin o paylaşımları...

Burak Özçivit in açıklaması

Burak Özçivit in açıklaması

Fahriye Evcen in açıklaması

Fahriye Evcen in açıklaması

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Kurdi 2 ay önce

Allahtan korkmuyorlarmı bu paraları bir kaç dakika için nasıl ödüyorlar.ekmek bulamayan insanlar var.zenginler zayıfların hakkını küçük maaşlar belirleyerek ödediklerinimi sanıyor

EYT li Türemiş 2 ay önce

adalete bak ömrünü ver alacağın üç kuruş alabilirsen oda çerez parası bir dizi çek binlerce emekçinin ömrünü satın al

Hayret 2 ay önce

alanda degil verende suc,hayret simdi kosa kosa o ürünü almaya giderim ,evcenin reklami diye yazik,zengini daha zengin ediyoruz.taninmamis birisine versenize ihtiyaci olana