MasterChef Gamze'den tokat gibi cevap! TikTok yayıncısını dumura uğrattı

MasterChef ile tanınan şef Gamze Tosun, restoranına gelen bir TikTok yayıncısı üzerine sosyal medyada gündem oldu. Ünlü isim restoranlara giderek yediği yemeği bedavaya getirmeye çalışan bir TikTok yayıncısını dumura uğrattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son zamanların en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Masterchef Türkiye All Star, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı final bölümü ile büyük beğeni almıştı. Ünlü yarışma programında dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alan şef Gamze Tosun ise bu kez sosyal medyada gündem oldu. Gittiği restoran ve cafelerde bedva yediği yemekler ile ünlü TikTok yayıncısı Berivan'ın reklam teklifini geri çeviren ünlü şef, yaklaşımı üzerine TikTok yayıncısını şaşkına çevirdi. 

TikTok Berivan

TikTok Berivan

REKLAM KARŞILIĞINDA YEMEK!

Geçtiğimiz günlerde MasterChef Gamze'nin restoranına giderek TikTok uygulaması üzerinden canlı yayın açan Berivan, yemeğini yerken garsona seslendi. Diğer tüm restoranlarda yaptığı gibi canlı yayınlarıyla reklam yaptığını söyleyen Berivan, yemeği ücretsize getirmeye çalıştı. Çoğu kez olumlu yanıt alarak bedava yemek yemesiyle ünlenen TikTok yayıncısı, şef Gamze Tosun'un müdahalesi üzerine bu kez istediği cevabı alamadı. 

 MasterChef Gamze

MasterChef Gamze

"REKLAMA İHTİYACIM YOK!"

Berivan'ın sorusuna "Reklama ihtiyacım yok" şeklinde cevap veren şef Gamze Tosun, canlı yayının ardından sosyal medyada gündem oldu. Canlı yayın esnasındaki tavrıyla büyük beğeni alan şef Gamze Tosun, TikTok yayıncısını dumura uğrattı. Yemeğini yiyerek mekandan ayrılan Berivan, diğer restoranların aksine bu defa yediği yemeğin ücretini ödemek durumunda kaldı.

İşte, canlı yayındaki o anlar...

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

yakışmadı 2 ay önce

reklama herkesin ihtiyacı var kendi çapında bir şeyler yapmak istemiş keşke yardımcı olsalarmış

tncy 2 ay önce

bizde gidiyoruz ama ücretsiz yemek için çabalamıyoruz. sadece vereceğimiz paranın karşılığını almak niyetiyle bi söylüyoruz. çünkü bir çok yerde verdiğiniz pararnın karşılığını alamıyorsunuz

İsm 2 ay önce

Restoran sahibi parayı öderken canlı yayın açsaymış güzel olurmuş.