Aslışah Alkoçlar sosyal medyada gündem oldu! "Yüzünü sakın çekmeyin"

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü Yeşilçam oyuncusu Hülya Koçyiğit'in küçük torunu Aslışah Alkoçlar, geçtiğimiz günlerde eşi Kaan Demirağ ve oğlu Cem ile Bebek'te görüntülendi. Basın mensuplarının hakkında merak ettiklerini yanıtlayan ünlü isim, oğlu Cem'in resminin çekilmesi üzerine tepki gösterdi.

Son zamanlarda katıldığı davet ve programlar ile sık sık gündeme gelen Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Hülya Koçyiğit, bu kez küçük torunu Aslışah Alkoçlar ile gündeme geldi. Eşi Kaan Demirağ ve oğlu Cem ile birlikte Bebek'te objektiflere yansıyan Aslışah Alkoçlar, boğaz havası almak için ailesi ile dışarı çıktıklarını dile getirdi. Basın mensuplarının fotoğraflarını çektikleri sırada oğlunun görüntülenmesini istemeyen ünlü isim, "Arkadaşlar çocuğumun yüzünü sakın çekmeyin, görünmesini istemiyoruz" şeklinde konuştu.

Aslışah Alkoçlar ve ailesi

Aslışah Alkoçlar ve ailesi

"ÇOCUK KAÇIRMA OLAYLARI VAR"

Basın mensuplarının tepkisi üzerine sorduğu nazar sorularını "Hayır" şeklinde yanıtlayan Aslışah Alkoçlar, "Arkadaşlar, çocuk kaçırma olayları var, o yüzden ben çocuğumun yüzünün görünmesini istemiyorum." şeklinde konuştu. Yayınlanan görüntülerin ardından sözleriyle sosyal medyada gündem olan ünlü isim, adeta yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. 

Aslışah Alkoçlar

Aslışah Alkoçlar

2021 YILINDA EVLENMİŞTİ!

2021 yılında iş insanı Kaan Demirağ ile nikah masasına oturan Aslışah Alkoçlar, ihtişamlı düğününün ardından peş peşe gelen müjdeli haberler ile sık sık gündeme gelmişti. Evlendiği yılın ekim ayında da ilk oğlu Cem'i kucağına alan ünlü isim, çok geçmeden ikinci bebek haberiyle sevenlerini müjdelemişti. Mutlu aile hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü isim, sosyal medya hesaplarını da oldukça aktif kullanıyor. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0