Metin Akdülger trafikte birini arabasından indirip "tartakladı" denmişti! İlk kez konuştu

Ünlü oyuncu Metin Akdülger'in geçtiğimiz sabahta trafikte tartışma yaşadığı ve karşısındaki kişiyi arabasından indirerek tartakladığı iddia edilmişti. Hakkında çıkan haberlere kayıtsız kalmayan ünlü oyuncu, "Üzerime geldiğini sandığım bir anda kendimden uzaklaştırmak adına elimle ittim beyefendiyi ve haberin sebebi olan görsel de bu ana aittir" diyerek "tartaklama" iddiasını reddetti.

"Medcezir", "Muhteşem Yüzyıl Kösem", "Atiye" ve "Şahsiyet" gibi dizilerdeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Metin Akdülger, şimdilerde Show TV'nin yeni dizisi "Sandık Kokusu" ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. 

Metin Akdülger

Metin Akdülger

Magazin gündeminden uzak bir yaşantı sürdüren ünlü oyuncunun trafikte tartıştığı bir adamı tartakladığı anlar herkesi şoke etti. Bir magazin sayfasına ulaştırılan görüntüde Akdülger'in sabah saatlerinde trafikte bir tartışmaya girdiği ve karşısındaki kişiyi itekleyerek, tartakladığı iddia edildi. Olayı anlatan ismi paylaşılmayan bir sosyal medya kullanıcısı "Bu sabah 09.45'te Metin Akdülger Maslak'ta trafikte aracından inerek başka bir araç sürücüsünü tartakladı" ifadelerini kullandı.

"ARABASINDAN İNDİRİP TARTAKLAMAM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Hakkındaki haberler karşısında sessizliğini bozan ünlü oyuncu ise, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı. "Bugün hakkımda çıkan trafikte yaşadığım tatsız hadise ile ilgili haberler doğruyu yansıtmamaktadır." diyerek sözlerine başlayan Akdülger, şöyle konuştu:

"Yol alma-verme konusunda yaşana bir anlaşmazlık sonucu küçük bir kaza yaşadım ve anın verdiği gerginlikten kaynaklı aramızda diğer aracında sürücüsü ile bir münakaşa geçti. Haberde belirtildiği gibi kendisini arabadan indirip tartaklamam gibi bir şey söz konusu değildir. Üzerime geldiğini sandığım bir anda kendimden uzaklaştırmak adına elimle ittim beyefendiyi ve haberin sebebi olan görsel de bu ana aittir. Kaza sonrasında birbirimizden iletişim bilgilerimizi aldık ve konuyla ilgili prosedürleri sürdürüyoruz. Bu şekilde kamuoyuna yansıdığım ve bana değer veren insanları mahçup hissettirdiğim için üzgünüm."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sinan Özen yeni şarkısını anlattı! "Daha güzel bir dünya için paylaşalım"

Beyaz Show ekranlara geri mi dönüyor? İşte sürpriz açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Beyaz Show ekranlara geri mi dönüyor? İşte sürpriz açıklama
Tolgahan Sayışman Umre ziyareti yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman Umre ziyareti yaptı!
Barış Manço'nun hakındaki bu bilinmeyenler duyanları şaşırtıyor! Meğer trafik kazası geçirmiş

İLİŞKİLİ HABER

Barış Manço'nun hakındaki bu bilinmeyenler duyanları şaşırtıyor! Meğer trafik kazası geçirmiş
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

ali şahin 2 ay önce

kendini rolüne çok kaptırmış, Allahtan o ben değildim tatıştığı, mermiyi havada kapardı hiç bırakmazdı.