Bergüzar Korel'den duygu dolu paylaşım! "Kardeşlerin ve biz çok şanslıyız"

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni alan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali'nin doğum gününü sosyal medya hesabından kutlayan ünlü oyuncu, yayınladığı fotoğraflar üzerine sosyal medyada gündem oldu.

Mutlu aile hayatına dair yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Bergüzar Korel, bu kez büyük oğlu Ali ile gündeme geldi.  Aile hayatlarını yalnızca sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan ve çocuklarının mahremiyeti konusunda ekstra hassasiyet gösteren ünlü oyuncu, oğlu Ali'nin doğum gününü duygusal bir paylaşımla sosyal medyadan kutladı. Oğluyla birlikte çekildiği fotoğrafları seri şekilde paylaşan ünlü oyuncu, yazdığı duygusal not ile sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Bergüzar Korel paylaşımı

Bergüzar Korel paylaşımı

LONDRA'YA TAŞINMIŞLARDI!

2009 yılında meslektaşı Halit Ergenç ile nikah masasına oturan ve ilk çocukları Ali'yi evlendikten bir yıl sonra kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Bergüzar Korel, ardından 2010 yılında Han adını verdikleri oğulları, 2021 yılında da Leyla adını verdikleri kızları ile sık sık gündeme gelmişti. Uzun süredir Londra'da yaşayan ünlü oyuncu, yalnızca yer aldığı projeler üzerine Türkiye'ye gelmeyi tercih ediyordu. 

Bergüzar Korel paylaşımı

Bergüzar Korel paylaşımı

"HEP EL ELE OĞLUM!"

Başarılı oyuncu, 14 yaşına giren oğlu Ali'nin yaş gününü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Yalnızca Instagram hesabında 2.2 milyon takipçisinin bulunan ünlü oyuncu paylaşım sırasında "İyi ki doğdun oğlum. Kıymetlim, ilk göz ağrım. Bu dünyayı cennet yaptın bana. Seninle dönüştüm, büyüdüm... Varlığın bir hediye ailemize. Kardeşlerin ve biz çok şanslıyız. Sana olan sevgimi anlatmaya bildiğim hiçbir kelime yetmiyor. Sağlıkla, mutlulukla hep el ele hep birlikte oğlum. İyi ki doğmuşsun." ifadelerini kullandı. 

Bergüzar Korel paylaşımı

Bergüzar Korel paylaşımı

OĞLUNUN YÜZÜNÜ GÖSTERMEDİ!

Paylaştığı fotoğraflarda oğlunun yüzünü göstermemeye özen gösteren ünlü oyuncu,  aynı zamanda oğlu Ali'nin Bergüzar Korel'in boyunu geçmesi üzerine dikkat çekti. Ünlü oyuncunun paylaşımına 'Ali delikanlı olmuş', 'Annesinin boyunu geçmiş olması şaka mı?', 'Anneni sollamışsın' şeklinde binlerce yorum geldi. 

Emrah küçük kızını paylaştı! Başını örtüp ibadet yaptığı anlar gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Emrah küçük kızını paylaştı! Başını örtüp ibadet yaptığı anlar gündem oldu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

mehmet Çolak 2 ay önce

Gezi olaylarında yapacağınızı yaptınız. Şimdi parayı burda kazanıp Londrada yiyin. Nede olsa aydın ve solcusunuz ya! En büyük kapitalist aslında siz ve sizin gibi olan sanatçı müsveddeleridir..

misafir 2 ay önce

bu ne Allah aşkına gazete paparazi gibi ısrarla düzelir diye okumaya devam ediyorum. bunları niye gündeme getirip reklamını yapıyorsunuz. bizim mahallede sanatçı ünlü bitti mi.

Didim 2 ay önce

Burada kazan, ingilterede harca...oh ne güzel