Kurtlar Vadisi'ndeki o sır çözüldü! 44. bölümdeki detay yıllar sonra ortaya çıktı

İkonik sahneleri ve unutulmaz oyunculuklarıyla Türk dizi sektörünün en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi'nin 44. bölümünde yer alan bir detay yıllar sonra ortaya çıktı. Yayından kaldırılmasının üzerinden yıllar geçse de hala büyük ilgiyle takip edilen dizinin 44. bölümündeki o sır çözüldü.

Unutulmaz sahneleri ve oyuncu kadrosuyla 7'den 70'e herkesin hafızasına kazınan dizi Kurtlar Vadisi izleyicilerini yıllar sonra bile yeni detaylarla şaşırtmaya devam ediyor. Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun, Emin Olcay, Vildan Atasever, Erhan Ufak ve daha birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran 2003 yapımlı dizi hala etkisini sürdürüyor. İkonikleşen sahneleri ve karakterleri ile hafızalardan silinmeyen dizinin 44. bölümünde yer alan cezaevi sahnesindeki bir detay yıllar sonra ortaya çıktı.

Kurtlar Vadisi

Kurtlar Vadisi

Kurtlar VadisiİLİŞKİLİ HABERKurtlar Vadisi'nin ünlü kıraathanesi alevlere teslim oldu!

CEZAEVİ SAHNESİNDEKİ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Dizinin ikinci sezonunda, Oktay Kaynarca'nın oynadığı Çakır'ın ölüm döşeğinde olduğu ve Gürkan Uygun'un oynadığı Memati'nin nasıl tanıştıklarını hatırlatan sahne izleyicilere duygusal anlar yaşatmıştı. Sahnede Çakır ve Memati'nin gençliklerini oynayan genç aktörlerin Gürkan Uygun ve Oktay Kaynarca'nın kendi kardeşleri olduğu ortaya yıllar sonra ortaya çıktı.

Turgay Kaynarca

Turgay Kaynarca

Dizide Çakır'ın gençliğini oynayan kişinin Oktay Kaynarca'nın kardeşi Turgay Kaynarca olduğu, Memati'nin gençliği ile izleyici karşısına çıkan kişinin Gürkan Uygun'un kardeşi Volkan Uygun olduğu öğrenildi.

Volkan Uygun

Volkan Uygun

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

4 yaşındaki sevimli çırak sosyal medyada gündem oldu! "Konuşmayı burada öğrendi"

Nijerya'da Clara Chizoba Kronborg uzun röportaj yapma rekorunu kırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Nijerya'da Clara Chizoba Kronborg uzun röportaj yapma rekorunu kırdı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0