Ferdi Tayfur'un kızından İnci Taneleri tepkisi! "Kimse kusura bakmasın!"

İki yıllık bir hazırlık sürecinin ardından Kanal D ekranlarında izleyicisiyle bir araya gelen İnci Taneleri, dikkat çekici sahneleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü müzisyen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, İnci Taneleri dizisinde yer alan 'Hatıran Yeter' şarkısına tepki gösterdi. Hızla yayılan tepkilerin ardından İnci Taneleri dizisi sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Güçlü kalemi ve benzersiz oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu hem de başrol oyunculuğunu üstlendiği dizi İnci Taneleri, geçtiğimiz gün yayınlanan yeni bölümüyle sosyal medyada gündem oldu. Son zamanların en çok konuşulan yapımları arasında yer alan İnci Taneleri dizisinde Azem karakteriyle yer alan Yılmaz Erdoğan, 'Piraye' ile yemeğe çıktığı sahnede sözü Ahmet Selçuk İlkan'a, müziği Yılmaz Tatlıses'e ait olan ve ilk kez Ferdi Tayfur'un seslendirdiği 'Hatıran Yeter' şarkısını söyledi. O sahnenin ardından Piraye karakterinin eve dönerken aracında 'Hatıran Yeter' şarkısını Serkan Kaya versiyonundan dinlemesi sosyal medyada gündem oldu.

"KİMSE KUSURA BAKMASIN"

Yeni bölümün yayınlanmasından kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem olan sahne, sosyal medyada büyük ses getirdi. İnci Taneleri dizisinin izleyicileri arasında yer alan ünlü müzisyen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ise Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile sahneye tepki gösterdi. Tuğçe Tayfur, paylaşımı sırasında "İnci Taneleri gerçekten çok iyi bir dizi. Ben de kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. Dün bir sahnede 'Azem' karakterinin Ferdi Tayfur şarkısı deyip okuduğu 'Hatıran Yeter'i bir başka araba sahnesinde Serkan Kaya'dan çalmaları biraz saçma oldu. Ama bunun arka planında telif hakları ve yakın ilişkilerden kaynaklı reklamsal çalışmalar olabilir. Her ne olursa olsun biz Ferdiciler arabada bangır bangır Ferdi Tayfur duymak isterdik. Sözü Ahmet Selçuk İlkan'a müziği Yılmaz Tatlıses'e ait olmasına rağmen 'Hatıran Yeter' denilince akla Ferdi Tayfur gelir kimse kusura bakmasın. Belki babam yorum bile yapmaz buna ama insan bir sinir oluyor yani hormonlarım tavan zaten." ifadelerini kullandı.

Tuğçe Tayfur tepkisi

Tuğçe Tayfur tepkisi

"KRAL OLMAK TESADÜF DEĞİLDİR!"

Yaptığı paylaşımın ardından babası Ferdi Tayfur'un fotoğrafını yayınlayarak "Babamın bu durum ne kadar umurunda tabii bir de o var. O bir akrep burcu. Kral olmak tesadüf değildir." şeklinde başka bir paylaşımda bulunan Tuğçe Tayfur, kısa süre içerisinde hızla yayılan tepkisi üzerine sosyal medyadan büyük beğeni aldı.

Tuğçe Tayfur tepkisi

Tuğçe Tayfur tepkisi

SERKAN KAYA CEVAP VERDİ!

Yayınlanan sahnenin ardından Serkan Kaya ise "Severek takip ettiğim Yılmaz Erdoğan projesi İnci Taneleri adlı dizi filmde dün gece sürpriz yaşadık mutlu olduk. Yakın zamanda seslendirdiğimiz Hatıran Yeter adlı eser Kanal D ekranlarından gönülleri ısıttı. Sürprizinden dolayı abim üstad halk ozanı Yılmaz Erdoğan’a Şarkıyı bize ilk sevdiren Ferdi Babaya ve bu diziyi bizlere ulaştıran Kanal D ye sevgilerimi sunarım. Ve bu kıymetli şarkının dünyaya gelmesine vesile olan üstad Ahmet Selçuk İlkan ve bestecisi rahmetli Yılmaz Tatlıses abimize de şükranlarımızı sunuyorum. - Sevgilerimle Serkan Kaya." şeklinde paylaşımda bulunarak mutluluğunu ifade etti. 

İnci Taneleri dizisi

İnci Taneleri dizisi

DİZİDEN AÇIKLAMA GELDİ!

Kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntülerin ardından büyük tepki alan İnci Taneleri dizisi, aldığı eleştiriler üzerine resmi Instagram sayfasından açıklamada bulundu. Açıklaması sırasında Ferdi Tayfur'un seslendirdiği şarkının bestesinin de ona ait olduğunun ifade edilmesinden dolayı özür yazısı yayınlandıklarını ifade eden İnci Taneleri dizisi, alınan tepkiler üzerine özürlerini dile getirdi. 

İşte, İnci Taneleri dizisinin o açıklaması...

İnci Taneleri dizisi açıklama

İnci Taneleri dizisi açıklama

Instagram hesabı çalınan Ali Sürmeli hakkındaki iddialar ortalığı karıştırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Instagram hesabı çalınan Ali Sürmeli hakkındaki iddialar ortalığı karıştırdı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0