Fatih Terim'in kızı Buse Terim'den aylar sonra gelen sürpriz!

Galatasaray'ın efsanevi teknik direktörü Fatih Terim şimdilerde Yunanistan devi Panathinaikos'u çalıştırıyor. Uzun süredir Türkiye'den uzak olan Fatih Terim'e aylar sonra kızı Buse Terim sürpriz yaptı. O anları sosyal medyadan paylaşan Terim ise mutluluğunu ifade etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kariyer hayatına Yunanistan'ın dev futbol takımlarından biri olan Panathinaikos ile çalışan Fatih Terim, büyük bir başarı ile yoluna devam ediyor. Uzun bir süredir de kızı Buse Terim Bahçekapılı ve torunlarını göremeyen ünlü teknik direktör, dün torunları ve kızına kavuşmanın sevincini yaşadı.

Fatih Terim

Fatih Terim

BUSE TERİM'DEN BÜYÜK SÜRPİZ

Yurtdışında 1.5 senelik bir anlaşmaya imza atan ve ailesinden uzak kalan Fatih Terim, bir süredir göremediği kızı ve torunlarına kavuştu. Kızı Buse Terim Bahçekapılı, kızlarıyla birlikte Yunanistan'a giderek sürpriz yaptı. Uzun bir süredir görmediği torunlarını sosyal medyada paylaşan Fatih Terim'in mutlu anları dikkat çekti.

Paylaştığı fotoğrafın altına  "Bazı sürprizler" notunu ekleyen Terim, kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

oflu 2 ay önce

terim turkiyeye donmeyecekmis-tum parasi yunan bankalarinda imis..