Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal 23 yıl aradan sonra o görüntülerle gündem oldu!

Oyunculuğu ile uzun seneler ekranlarda yer alan Sinem Kobal, çocukken rol aldığı ilk dizisi "Dadı"daki görüntüleri gündem oldu. 13 yaşında olduğu bilinen Sinem Kobal'ın dizideki halleri kısa sürede takipçileri tarafından paylaşılmaya başlandı.

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilik süren Sinem Kobal, çocukluktan beri ekran önünde yer alıyor. Özellikle "Selena" dizisi ile hafızalara kazınan Kobal, uzun bir süredir ekran önünde yer almıyor. 2 çocuk annesi olarak yaşamını sürdüren ve sosyal medyada da oldukça aktif olan Sinem Kobal'ın eski "Dadı" dizisinde oynadığı halleri gündem oldu. Sosyal medyada da hızlı bir şekilde paylaşılmaya başlanan o görüntüler kısa sürede gündem haline geldi.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal

SİNEM KOBAL'IN 13 YAŞINDAKİ HALİ GÜNDEM OLDU

Yayın hayatına 2001 yılında başlayan ve o dönem büyük ilgi çeken Dadı dizisi, Gülben Ergen, Haldun Dormen, Kenan Işık ve Seray Sever'in başrollerini paylaştığı komedi türünde en çok sükse yapan diziler arasında yerini alıyordu. 

Sinem Kobal

Sinem Kobal

Dizide Kenan Işık'ın büyük kızını oynayan kişi ise Sinem Kobal'dı. Dizide 13 yaşında olduğu bilinen Sinem Kobal'ın o görüntüleri ise sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. İşte Sinem Kobal'ın "Dadı" dizisindeki o görüntüleri;

Sinem Kobal

Sinem Kobal

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fatih Terim'in kızı Buse Terim'den aylar sonra gelen sürpriz!

Damdaki Kemancı'nın yıldızı Chaim Topol'un gizli bir Mossad Ajanı olduğu iddia ediliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Damdaki Kemancı'nın yıldızı Chaim Topol'un gizli bir Mossad Ajanı olduğu iddia ediliyor!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0