Cem Özer yeni rolüyle şaşırttı! İmam olarak izleyenlerin karşısına çıkacak

Ünlü oyuncu Cem Özer, Ali Aslan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu 'Mendebur' adlı gerilim filmindeki rolüyle şaşırttı.

Ünlü oyuncu Cem Özer, yönetmen koltuğunda Ali Aslan'ın oturduğu "Mendebur" adlı gerilim türü filmindeki izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Malatya'nın Arapgir ilçesinde çekilen film, altı üniversite mezunu arkadaşın yaşadığı hikayeyi anlatırken Cem Özer'in rolü dikkat çekti.

Cem Özer

Cem Özer

Daha önce Barış Pirhasan'ın 2007 yapımı "Adem'in Trenleri" filminde "Hasan Hoca" isimli bir köy imamını oynayan Özer, yeni filminde de imam rolünü üstlenecek. 

Aslı Bekiroğlu, Ahmet Kayakesen, Selahattin Taşdöğen, Şevki Özcan, Negar Pashei, Hakan Eksen, Barış Ali Çelikler, Ali Biricik, Ömer Konakçı ve Tuncay Gençkalan gibi isimleri de kadrosuna dahil eden yapımın gelirinin büyük bir kısmı Malatya'da depremzede ailelere dağıtılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fatih Terim'in kızı Buse Terim'den aylar sonra gelen sürpriz!

Aydilge'den sanat dünyasına taş: Piyasa karaktersiz ünlülerle dolu!

İLİŞKİLİ HABER

Aydilge'den sanat dünyasına taş: Piyasa karaktersiz ünlülerle dolu!
Oğuzhan Koç'tan şaşırtan Barış Manço yorumu!

İLİŞKİLİ HABER

Oğuzhan Koç'tan şaşırtan Barış Manço yorumu!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0