Nilüfer kızının ısrarını kıramadı ve olanlar oldu! Ünlü şarkıcı o paylaşımıyla gündeme düştü

70'li yıllardan beri şarkılarıyla bir neslin hafızalarına kazınan Nilüfer, şarkılarıyla hâlâ dillerden düşmeyen isimlerden. Ünlü şarkıcının kızı için yaptığı şey sosyal medyada gündem oldu.

Sayısız albüm ve tekli ile adından sık sık söz ettiren Nilüfer, çocuklar için birçok sosyal sorumluluk projelerinde de yer alıyordu. UNICEF'in iyi niyet elçisi seçilen Nilüfer, 2000 yılında kızı Ayşe Nazlı'yı evlat edinmişti. Ayşe Nazlı yıllardır annesine dövme yaptırması konusunda ısrar etse de Nilüfer'in cevabı hep "hayır" idi. Dünya Dönüyor, Taa Uzak Yollardan, Haram Geceler, Esmer Günler, Mor Menekşe, Mavilim, Yeniden Sev, Kavak Yelleri ve daha birçok şarkısı ile adeta dillere pelesenk olan Nilüfer, sosyal medya paylaşımı ile gündeme düştü.

Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı

Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı

NİLÜFER KIZININ ISRARINI KIRAMADI

Kızının ısrarı üzerine kızıyla birlikte aynı dövmeyi yaptıran Nilüfer, sosyal medyada gündem oldu. Ünlü şarkıcı parmağına minik bir yıldız dövmesi yaptırdı.

Nilüfer

Nilüfer

"İNSAN EVLADI İÇİN ÇİĞ TAVUK YER"

O anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı "Uzuuun yıllardır kızım beni dövme yaptırma konusunda ikna etmeye çalışıyor ben de haaaayır diyorum hep. Bu hafta sonu yaptığımız iki günlük bodrum kaçamağında tutturdu yine aynısından ikimiz de yaptıralım diye. İnsan evladı İçin çiğ tavuk yer ilkesinden yola çıkarak boyun eğdim. Ve çok tatlı minicik bir yıldızımız var orta parmağımızda" notunu düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Tayland'da akılalmaz olay! Fil sahibini ezerek öldürdü

Oğuzhan Koç'tan şaşırtan Barış Manço yorumu!

İLİŞKİLİ HABER

Oğuzhan Koç'tan şaşırtan Barış Manço yorumu!
Michael Jackson ölümünden 15 yıl sonra milyarlarca dolar kazandı!

İLİŞKİLİ HABER

Michael Jackson ölümünden 15 yıl sonra milyarlarca dolar kazandı!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0