Dilan Çiçek Deniz'den ilginç Sivas yorumu!

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den ilginç Sivas yorumu hayranları tarafından gündem oldu. Katıldığı programda Sivas hakkında konuşan başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Bir Sivaslı sevmeden ölmeyin" tavsiyesinde bulundu.

Estetik furyasına katılan isimler arasında bulunan Dilan Çiçek Deniz, yüzündeki değişimlerle sık sık gündeme geliyor. Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken Dilan Çiçek Deniz, bu kez yine bir açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Konuk olduğu bir programda özel hayatı hakkında konuşan Çiçek, doğduğu Sivas hakkında ise dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

SİVASLI SEVMEDEN ÖLMEYİN

Programda gelen "Her ortamda 10 kişiden 2'si Sivaslı çıkıyor. Sen de bir Sivaslı olarak bu konuda ne düşünüyorsun? Her yerdesiniz diyebilir miyiz?" sorusuna ilginç bir yanıt veren Dilan Çiçek Deniz, "Evet her yerdeyiz diyebiliriz, Siz de bir Sivaslı sevmeden ölmeyin." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Safiye Soyman'dan dilber akımı! Benden öğreneceksiniz

Hazal Kaya ile Ali Atay'ın kızları Leyla Süreyya 1 yaşında! Annesiyle benzerlikleri şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya ile Ali Atay'ın kızları Leyla Süreyya 1 yaşında! Annesiyle benzerlikleri şoke etti
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0