Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor? Kurtlar Vadisi hangi kanalda yayınlanacak

2003 yılında Show TV'de başlayan ve 97. bölümüyle final yapan Kurtlar Vadisi dizisi, çok sevilince çeşitli türevleriyle 2016 yılına kadar Kurtlar Vadisi Terör ve Kurtlar Vadisi Pusu isimleriyle devam etti. Bir neslin hafızalarına kazının Kurtlar Vadisi'nin yeniden başlayıp başlamayacağı ise merak konusu oldu.

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla efsaneleşen dizilerden Kurtlar Vadisi, bir zamanlar milyonları perşembe günleri adeta evlerine kilitliyordu. Büyük bir hayran kitlesi olan dizisinin sevenlerini heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Kurtlar Vadisi'nin ekranlara geri döneceği söylendi.

Kurtlar Vadisi geri dönüyor

Kurtlar Vadisi geri dönüyor

KURTLAR VADİSİ GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Kurtlar Vadisi dizisinin Kurtlar Vadisi Kaos ismiyle dijital platformda yeni bölümleriyle yeniden başlayacağı iddia edildi. Sosyal medyada birçok kullanıcıyı heyecanlandıran bu haber, geniş yankı buldu. İddiaya göre Kurtlar Vadisi Kaos, Acun Ilıcalı'nın dijital platformu olan Exxen'de yayınlanacak ve dizinin başrolünü yine Necati Şaşmaz Polat Alemdar rolüyle oynayacak. Oyuncu kadrosunda ise Erhan Ufak, Serdar Akkaya, Erkan Sever, Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar gibi isimlerin yer alacağı söyleniyor.

Kurtlar Vadisi geri dönüyor

Kurtlar Vadisi geri dönüyor

Diziye dair resmi kaynaklardan bir açıklama gelmese de dizinin sevenleri şimdiden çok heyecanlı. Dizinin tanıtımın ne zaman yapılacağı henüz bilinmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Efsane güreşçi Rıza Kayaalp Avrupa Güreş Şampiyonası'nda yaptığı hareketle takdir gördü!

Damla Sönmez'den radikal karar! Ünlü oyuncunun yeni tarzı sosyal medyada beğeni topladı

İLİŞKİLİ HABER

Damla Sönmez'den radikal karar! Ünlü oyuncunun yeni tarzı sosyal medyada beğeni topladı
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

meyyid 2 ay önce

türkün türkden başka dostu yok.nokta.

Aragorn 2 ay önce

Memati olmazsa bu dizinin bir tadı kalmaz,zaten memeati öldükten sonra reytingleri düşmüştü.

Emrehan 2 ay önce

Nerde o günler

Toplam 2 beğeni