Murat Yıldırım ve Iman Elbani marka yüzü oldu! Alacakları ücret dudak uçuklattı

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı oyunculuk performanslarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Murat Yıldırım, bu kez eşi Iman Elbani ile birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Aile hayatlarını gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren ünlü çift, yer alacakları yeni projeyle sosyal medyada büyük merak uyandırdı.

Yeni sezona ekranların sevilen dizisi 'Teşkilat' ile devam eden ünlü oyuncu Murat Yıldırım, geçtiğimiz günlerde vizyona giren Nefes: Yer Eksi İki filmi ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Başarılı oyunculuk performansıyla büyük beğeni alan ünlü oyuncu bu kez eşi Iman Elbani ile gündeme geldi. Ünlü çiftin reklam anlaşması sosyal medyada olay oldu.  

Murat Yıldırım

Murat Yıldırım

SIK SIK GÜNDEME GELİYORDU!

2016 yılında Faslı İman Elbani ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu, 2022 yılında ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde 2 yaşına girecek olan kızları Miray ile sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunan Murat Yıldırım, geçtiğimiz dönemlerde de Birleşik Arap Emirlikleri’nde çekilmesi planlanan Dubai menşeili bir teknoloji markasıyla reklam anlaşmasında bulunmuştu. 

Murat Yıldırım ve Iman Elbani

Murat Yıldırım ve Iman Elbani

ALACAKLARI ÜCRET SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU!

Üzerinden çok geçmeden yeni bir reklam anlaşmasıyla gündeme gelen ünlü oyuncu, projede bu kez eşi Iman Elbani ile birlikte bir holdingin reklam yüzü oldu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan haber üzerine ünlü çiftin alacağı ücret ise sosyal medyada olay oldu. Başarılı çiftin reklam filmi anlaşması için 1 milyon dolar tutarında ücret alacağı konuşuluyor. 

Hazal Kaya ile Ali Atay'ın kızları Leyla Süreyya 1 yaşında! Annesiyle benzerlikleri şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya ile Ali Atay'ın kızları Leyla Süreyya 1 yaşında! Annesiyle benzerlikleri şoke etti
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0