Ekin Koç'un Mert Yazıcıoğlu'na Kızıl Goncalar göndermesi sosyal medyada gündem oldu

Son dönemde Kızıl Goncalar adlı dizide Cüneyd karakterini oynayan Mert Yazıcıoğlu, yeni rolüyle bir hayli dikkat çekti. Ünlü oyuncu oynadığı hoca rolüyle oyuncu arkadaşları arasında da ilgi topladı. Yine ünlü bir oyuncu olan Ekin Koç'un Mert Yazıcıoğlu'yla olan paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

1993 yılında İstanbul'da doğan Mert Yazıcıoğlu, ilk dizisi olan Karagül'deki Baran karakteriyle tanınmaya başladı. Ardından Bir Litre Gözyaşı, Darmaduman, Aşk 101 gibi yapımlarda yer aldı. Ünlü oyuncu son dönemde yer aldığı Kızıl Goncalar diziyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu arkadaşları arasında da yeni rolüyle ilgi gören Yazıcıoğlu'na yine ünlü bir oyuncu olan Ekin Koç'tan esprili bir gönderme geldi.

Mert Yazıcıoğlu

Mert Yazıcıoğlu

EKİN KOÇ'TAN MERT YAZIOĞLU'NA KIZIL GONCALAR GÖNDERMESİ!

Ekin Koç, Mert Yazıcıoğlu ile bir araya geldi. O anlara ait bir fotoğraf paylaşımı yapan Koç, kendisinin hazırlandığı yeni projesine de gönderme yapmayı ihmal etmeyerek "Hocamdan reyting dualarımızı aldık" dedi.

Mert Yazıcıoğlu ve Ekin Koç

Mert Yazıcıoğlu ve Ekin Koç

Ünlü oyuncunun o paylaşımı sosyal medyada gündem oldu, çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

2024 güzellik ve makyaj trendleri neler? 2024 Makyaj trendleri

Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nu paylaştı! 'Ömürlük sevgilim' notunu düştü gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nu paylaştı! 'Ömürlük sevgilim' notunu düştü gündem oldu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0