Rober Hatemo'dan sitem! "İki sene battaniye altında yattım kimse aramadı"

Sahne hayatına genç yaşta başlayan Rober Hatemo, geçtiğimiz gün Maslak'ta sahne aldı. Sahneye çıkmadan önce hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Hetomo, Yaşadığı sağlık sorunlarını dillendirdi. İki sene battaniye altında yattığını ve kimsenin aramadığını söyleyen Romer Hatemo sitemini dile getirdi.

Birçok hit şarkıya genç yaşlarda kavuşan şarkıcı Rober Hatemo,  Maslak'ta bir mekanda müzikseverlerle buluşurken, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 49 yaşındaki başarılı şarkıcı özel hayatı hakkında detaylar verirken yaşadığı sağlık sorununa dikkat çekti. Babası Şahin Hatemo'yu iki yıl önce kaybeden Hatemo, "Babam vefat ettikten sonra garip şeyler olmaya başlamıştı. Karnım ağrıyordu, sahnede şarkı söyleyemiyordum, bağırsak sorunlarım vardı. İki üç tane profesörle görüştüm. Hepsi anksiyete olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

"ANTİDEPRESAN KULLANIYORUM"

Sağlık sorunu hakkında şu sözleri söyleyen Hatemo, "Küçük bir doz antidepresan kullanıyorum. İki hafta oldu, iyi geldi galiba. Hiç problem yaşamıyorum. Kendi kendime 'Süper böyle' dedim ama ilk başta çok zorladı. Bulanık görmeler, terlemeler yaptı. Biraz sıktım dişimi ama alıştım. Türkiye'nin yüzde 80'i kullanıyormuş bu ilaçları, şaşırdım." dedi. Hastalık sürecinde eve kapandığını dile getiren ünlü şarkıcı, "İki sene battaniye altında yattım. Kimse 'Ne yapıyorsun?' diye aramadı." sözleriyle sitemini dile getirdi.

Rober Hatemo

Rober Hatemo

Hatemo, "Uzun bir süre bekledim bunu atlatmak için. Herkesin başına gelebilir. Ben kimseye alınmadım, gücenmedim. Kimse yoktu ama yanımda." diye sözlerini belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Tüm Türkiye o öğretmeni konuşuyor! Her sabah öğrencileriyle birlikte...

Serdar Ortaç'a annesi tarafından sosyal medya yasağı! Doktor arıyorlar

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'a annesi tarafından sosyal medya yasağı! Doktor arıyorlar

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0