CZN Burak 'Sizce değişmiş miyim' notuyla son halini paylaştı! Değişimi pes dedirtti

Çektiği yemek videolarıyla tanınan CZN Burak lakaplı ünlü fenomen Burak Özdemir 2009-2024 yılları arasında çekilmiş olan karelerini yayınladı. Ünlü fenomenin yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz aylarda babasının kendisini dolandırması iddiasıyla gündemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan CZN Burak, aile şirketinden ayrılarak kendisine yeni bir yol çizdi. Kendi lokantasında yaptığı yemekleri video kaydına alan ve sosyal medya hesabında yayınlayarak fenomen haline gelen CZN Burak, son haliyle gündeme geldi. 

SON HALİ GÜNDEM OLDU

2009 ile 2024 yılları arasında çekilmiş olduğu karelerini bir araya getirerek yaşadığı değişimi gözler önüne serdi. Fenomen isim yayınladığı videoya "2019/2024 Sizce değişmiş miyim? Yorumlarınız bekliyorum" notunu düşerek takipçilerine seslendi.

Instagram'da yıllar içerisindeki değişimini yayınlayan ünlü fenomene sevenlerinden binlerce yorum ve beğeni geldi.

Banka hesaplarına haciz konulan Hülya Avşar’a taklit imza krizi! Postacıyı affetmedi

İLİŞKİLİ HABER

Banka hesaplarına haciz konulan Hülya Avşar’a taklit imza krizi! Postacıyı affetmedi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0