Merve Boluğur'un açıklamalarından sonra gözler eski eşine çevrilmişti! "Film biteli çok oldu"

Ünlü oyuncu Merve Boluğur'un geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaptığı açıklamalar gündeme geldi. Boluğur'un açıklamalarının ardından gözler eski eş Murat Dalkılıç'a çevrilirken ünlü şarkıcı hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

2015 yılında ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile dünya evine giren oyuncu Merve Boluğur, 2017 yılında anlaşmalı olarak boşanarak Dalkılıç ile yollarını ayırmıştı. Ardından 2022 yılında Dj Mert Aydın ile nikah masasına oturan Boluğur aynı sene içerisinde yeniden boşandı. Ardından yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Boluğur, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç

Merve BoluğurİLİŞKİLİ HABERMerve Boluğur'dan Eser Yenenler paylaşımı! O pozları olay oldu

GÖZLER DALKILIÇ'A ÇEVRİLDİ!

Katıldığı programda hayattaki isteklerinden bahseden Merve Boluğur "Ben çok mutlu bir yuvam olsun istedim. Bir tane ufak tatlı bir erkek çocuğum olsun istedim. Çok istiyordum ya" ifadelerini kullandı. Oyuncunun bu sözlerinin ardından gözler eski eş Murat Dalkılıç'a çevrildi.

Merve Boluğur

Merve Boluğur

"FİLM BİTELİ ÇOK OLDU"

Dalkılıç ise gözlerin kendisine çevrilmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla eleştiri oklarının hedefi olmasına tepki gösterdi. Dalkılıç paylaşımında "Günlerdir DM kutuma gelen sevgi dolu mesajlarınız beni derinden etkiliyor. Ben de son zamanlarda sağlık sorunları yaşıyorum o yüzden konuyla pek ilgilenemedim. Herhalde artık bir şeyler söylemek lazım. Bana gönderdiğiniz video güzel bir edit. Orada hedef gösterilen kişi maalesef ben değilim. Eski karım ne benimle beraberken ne de evliyken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Dolayısıyla benden bahsetmiyor. Muhtemelen benden sonraki bir şeyden bahsediyor. Biraz üzüleceksiniz ama... Bir bunları konuşmak için üstünden çok fazla zaman geçmedi mi? Ben hatırlamıyorum siz hatırlıyorsunuz. Hepiniz mutlu bir son bekliyorsunuz ama film biteli çok oldu." ifadelerini kullanarak sitem etti.

Murat Dalkılıç Merve Boluğur açıklaması

Murat Dalkılıç Merve Boluğur açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ünlü manken Azra Akın'dan salı pazarı paylaşımı! Sebzelerini tek tek elleriyle seçti

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0