Ünlü Halk Müziği sanatçısı Hilal Özdemir Suadiye Mahallesi'nden muhtar oldu

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktı. Yaklaşık 30 yıldır Türk Halk Müziği sanatçısı olan türkücü Hilal Özdemir, Suadiye Mahallesi'nden muhtar seçildi.

Türkücü Hilal Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla muhtar adayı olduğunu duyurmuştu. Özdemir, İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Suadiye Mahallesi'nde muhtar olmak rakipleriyle girdiği yarışı kazandı. Hilal Özdemir, muhtar olarak seçildi.

Hilal Özdemir

Hilal Özdemir

TÜRK HALK MÜZİĞİ SANATÇISI HİLAL ÖZDEMİR MUHTAR OLDU

Suadiye Mahallesi muhtarı olarak seçilen Hilal Özdemir, instagram hesabından mahalle sakinlerine "31.03.2024 yerel seçimlerinde bana ve ekibime desteklerinizle oy verip kazanmamızı sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Yeni dönemde sizlerle birlikte mahallemize güzel hizmetler katmaya devam edeceğiz sevgi ve saygılarımla" şeklinde seslendi.

Ünlü sanatçı, yine instagram hesabından yaptığı paylaşımda adaylığını duyurmuş ve "Saygıdeğer Suadiye mahallesi sakinleri. Sizler beni 30 yıldır sanatçı kimliğimle Hilal Özdemir olarak tanıdınız. Uzun yıllar TRT radyo tv ve özel tv kanallarından evlerinize misafir ettiniz. Şimdi ise güzel mahallemize vizyon sahibi tam bir Cumhuriyet kadını olarak Muhtar adayıyım. Profesyonel iş hayatım sırasında sosyal sorumluluk projelerinin hep içinde oldum,bu projeler nezninde ve sanat hayatımda bir çok ödüller aldım. Halen Engelsiz Yaşam Vakfı’nın Anadolu yakası resmi temsilcisi olarak sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktayım. 8 yıldır kişisel gelişim alanında Kozmik şifa, accesbars, eft, nlp, metatron, nefes, regresyon, kişisel koçluk, reiki, kuantum, astroloji, psikoloji gibi eğitimlerimi de tamamlayıp bu bağlamda da insanlara şifa alanında destek olmaya şifa vermeye devam ediyorum. Tam bir doğa aşığı hayvansever ve hayvan dostuyum. Sanatcı ruhum, dinamik yapım ve mahallemin değerlerini ileriye taşımak arzusu ile Muhtarlık görevine siz Suadiye sakinlerimiz ve 40 yıl boyunca babadan devraldığı muhtarlık görevini en iyi şekilde yapan sevgili "Emel Perk Afacan'ın" da desteğiyle Muhtarlık görevine talip oldum. Tüm mahalle sakinlerinin eşit koşullarda hizmet almasını mahallemizin güvenilir, sakin ve huzurlu yaşama kavuşması için elimden gelenin en iyisini yapmaya söz vererek sizlerin de desteğiyle hizmete talibim. Saygılarımla..." demişti.

Bahar dizisinin Evren'i Buğra Gülsoy oğlunu paylaştı! Minik Cem'in set ziyareti gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Bahar dizisinin Evren'i Buğra Gülsoy oğlunu paylaştı! Minik Cem'in set ziyareti gündem oldu
Çağla Şikel yine kampa girdi! Bu sefer yemek yapıp dağıttı

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şikel yine kampa girdi! Bu sefer yemek yapıp dağıttı

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0