Rusya'da Burak Özçivit rüzgarı! Böyle bir karşılanma görülmedi

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra yurt dışı seyahatleriyle de sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde bir konser daveti üzerine Rusya'ya gitti. Kaldığı otelde büyük bir organizasyon ile karşılaşan ünlü oyuncunun o anları sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şimdilerde yeni sezonuyla oldukça büyük beğeni alan 'Kuruluş Osman' dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, hem aile hayatı hem de yurt dışı seyahatleri ile dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir konser daveti için Rusya’ya giden ünlü oyuncu, kaldığı otelde şarkılarla karşılandı. Ünlü oyuncu, düzenlenen organizasyon karşısında şaşkına döndü. 

Burak Özçivit

Burak Özçivit

RUSYA'YA ÖZEL KARŞILAMA!

Arap ülkelerinin yanı sıra Rusya'da da dizileriyle oldukça popüler olan Burak Özçivit, sevenleriyle buluşmak için gittiği organizasyon öncesinde oldukça dikkat çekici bir karşılama ile karşılaştı. Otele girdiği sırada başlayan şarkı ile şaşkına dönen ünlü oyuncu, geleneksel kıyafetler ve Rusya'ya özel ikramlar ile karşılandı. Burak Özçivit'in o anları sosyal medyada gündem oldu. 

İşte, Burak Özçivit için düzenlenen o karşılama... 

Londra'ya yerleşen Bergüzar Korel'den açıklama! "Oğlumuz için..."

İLİŞKİLİ HABER

Londra'ya yerleşen Bergüzar Korel'den açıklama! "Oğlumuz için..."
İki çocuk annesi Sinem Kobal'dan flaş karar!

İLİŞKİLİ HABER

İki çocuk annesi Sinem Kobal'dan flaş karar!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0