Suudi Arabistan'da bir ilk! Herkes güzellik yarışmasına katılan Suudi güzeli konuşuyor

Suudi Arabistan ilk kez bir güzellik yarışmasına katıldı. Suudi Arabistanlı model Rumy Al-Qahtani, Malezya'da düzenlenen "Miss Mrs Global Asya" güzellik yarışmasına gönderildi.

"Miss & Mrs Global Asya" güzellik yarışmasında bu sene ilk kez Suudi Arabistanlı model Rumy Al-Qahtani ülkesini temsil etti. Suudi Arabistan böylelikle ilk kez bir güzellik yarışmasına katılmış oldu.

Yarışma boyunca Suudi model Al-Qahtani, 870 bin takipçili Instagram hesabında kombinlerini ve yarışma deneyimini paylaştı.

SUUDİ ARABİSTAN TARİHİNDE İLK KEZ YARIŞMAYA KATILDI

Suudi model zarif elbiselerden spor giyime ve geleneksel Suudi kıyafetlerine kadar çok çeşitli görünümlere büründü.

Suudi Arabistan'ın tarihinde ilk kez bir güzellik yarışmasına katıldığını söyleyen Al-Qahtani, bir sosyal medya gönderisinde, "Malezya'da düzenlenen Miss Asia International 2024 yarışmasına katılmaktan onur duyuyorum" diye yazdı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Rusya'da Burak Özçivit rüzgarı! Böyle bir karşılanma görülmedi

Murat Kekilli'den örnek davranış! Hem nöbet tuttu hem de...

İLİŞKİLİ HABER

Murat Kekilli'den örnek davranış! Hem nöbet tuttu hem de...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

yasin 2 ay önce

islamın babası ölmüştür.

Fetih 1071-1299-1453 2 ay önce

Rezalet