Klarnet sanatçısı Serkan Çağrı hastanelik oldu! "Beni bu kadar perişan ettiyse..."

Yakalandığı Rota virüsü sebebiyle hastaneye kaldırılan klarnet sanatçısı Serkan Çağrı, hastane odasından paylaşımda bulundu. Serumla çekilen karesini paylaşan Çağrı, paylaşımında uyarıda bulundu. İşte ünlü müzisyenin sağlık durumu...

Bağırsak enfeksiyonuna neden olduğu bilinen ve yüksek bulaşıcılık oranına sahip olan Rota virüsüne yakalanan isimlerden biri de ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı oldu. Rota virüsü sebebiyle hastanelik olan müzisyen hasta yatağından paylaştığı kare ile hem sağlık durumu hakkında bilgi verdi hem de uyarıda bulundu.

Serkan Çağrı

Serkan Çağrı

Rota virüsü nedir? Rota virüsü nasıl bulaşır? Rota virüsünün belirtileri nelerdir?İLİŞKİLİ HABERRota virüsü nedir? Rota virüsü nasıl bulaşır? Rota virüsünün belirtileri nelerdir?

"ÇOCUKLARINIZI KORUYUN" UYARISI!

Hastane odasında kolunda serumla çekilen karesini sosyal medya hesabından paylaşan Çağrı paylaşımına "Dikkat dikkat! Rota virüsü perişan ediyor. Özellikle çocuklarınızı koruyun. İlk önce bizim çocuklarda başlayan bu virüs sıra sıra hepimize bulaştı. Beni bu kadar perişan ettiyse yavrularımızı düşünemiyorum" notunu düştü.

Serkan Çağrı Rota virüsüne yakalandı

Serkan Çağrı Rota virüsüne yakalandı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dünyayı gezen bir gezgin Afrika'dan Kur'an sesini paylaştı! Dinleyenler mest oldu

Uzmanlar artan şikayetler neticesinde uyardı: Çocuk ve bebeklerde virüs salgınına dikkat!

İLİŞKİLİ HABER

Uzmanlar artan şikayetler neticesinde uyardı: Çocuk ve bebeklerde virüs salgınına dikkat!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

a.d. 2 ay önce

Şimdi bu kardeşlerimiz mi cenneti hakediyor yoksa camiye gelip maaşlara az zam oldu açız aç diyen cahiller sürüsü mü cenneti hakediyor.Şükür yok şikayet çok. SAV zamanın da yaşasaydık napıcaktık. 1 hurmayla 3 gün geçirseydik karnımıza taş bağlasaydık.Demek ki komple kefere olacaktık. Allah affetsin.