Acun Ilıcalı gençleri Dominik'te ağırlayacak! Daveti gören hayranları çıldırdı

Survivor All Star programı ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Acun Ilıcalı, Survivor'u heyecanlı bir şekilde izleyen ve o anlamrı kayıt altına alan gençleri Dominik'e davet etti. Gençler de Ilıcalı'nın teklifini geri çevirmedi. O yanıtı gören Survivor hayranları ise çıldırdı. Hayranlar, videonun altına birçok yorumda bulundu.

TV8 ekranlarının sevilerek izlenen yarışması Survivor All Star, her yeni bölümüyle heyecan ve gerilimli anları televizyon ekranlarına yansıtıyor. Bu heyecanı yaşayanlardan biride Survivor'u izleyen avukat Ezgi Kılıç ve arkadaşları oldu. Survivor'u heyecanlı bir şekilde izleyen Kılıç, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Çekilen videoya kayıtsız kalmayan Acun Ilıcalı, ise gençleri hemen Dominik'e davet etti.

Acun Ilıcalı Dominik

Acun Ilıcalı Dominik

ACUN ILICALI'DAN BÜYÜK DAVET

Arkadaşlarıyla heyecanlı şekilde Survivor'ı izlediği anları yayınlayan Kılıç, Ilıcalı'ya seslenerek "Acun Abi benden daha heyecanlı izleyicin varsa kapışmak isterim" ifadelerini kullandı. Sosyal medyada hızla yayılan videoya sessiz kalamayan Acun Ilıcalı ise "Eğer zamanınız uygun olursa dördünüzü de Dominik'e davet ediyorum" ifadelerini kullandı. Ilıcalı'nın daveti karşısında şaşkına uğrayan genç avukat ise "Geliyoruz" karşılığını verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

arkadaş 2 ay önce

Acun, boş işlerin adamı