Moskova'da Burak Özçivit'i görmenin bedeli olay oldu! Yalnızca bir biletin fiyatı...

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra yurt dışı seyahatleriyle de sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde 'Türk Dizi Müzikleri' adlı konser etkinliği için Rusya'ya gitti. Günler öncesinden tüm biletlerin tükendiği konser daveti, biletlerin satış fiyatı üzerine sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şimdilerde yeni sezonuyla oldukça büyük beğeni alan 'Kuruluş Osman' dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, hem aile hayatı hem de yurt dışı seyahatleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Rusya'da Crocus City Hall'deki 'Türk Dizi Müzikleri' konserine katılan ünlü oyuncu, bilet fiyatlarının yayınlanması üzerine sosyal medyada gündem oldu.

Burak Özçivit Rusya etkinliği

Burak Özçivit Rusya etkinliği

BİR BİLET ÜCRETİ 16 BİN TL!

Salonun tıka basa dolu olduğu etkinlikte biletlerin 540 dolar yani yaklaşık 16 bin TL olduğu öğrenildi. Burak Özçivit'in hayranlarıyla buluşmasını kapsayan etkinlikte 50 bin rublelik biletlerin tamamı satıldı. Ünlü oyuncu gittiği her ülkede Hollywood yıldızı gibi karşılanması üzerine sosyal medyadan adeta yorum yağmuruna tutuldu.

Burak Özçivit Rusya etkinliği

Burak Özçivit Rusya etkinliği

İşte, Burak Özçivit'in konser paylaşımı...

Paris'e yerleşmişti! Eski O ses Türkiye yarışmacısı son haliyle gündemde

İLİŞKİLİ HABER

Paris'e yerleşmişti! Eski O ses Türkiye yarışmacısı son haliyle gündemde
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0