Aslıhan Doğan tüylü terlikleriyle gündem olmuştu! Sitem dolu sözlerle çıkıştı

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan’ın eşi Aslıhan Turan, lüks ve marka giyinmesiyle sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günde bir davette giyindiği tüylü terliklerle gündeme gelmişti. Dışarıda görüntülenen ve bu konu hakkında sitem dolu sözler söyleyen Aslıhan Doğan "Herkes önündeki tabağa baksın" dedi.

Pahalı harcamalarıyla gündemden düşmeyen Aslıhan Doğan Turan, katıldığı bir davette giyindiği kıyafetlerle gündem olmuştu. Topuklu ayakkabı tercih etmeyen Doğan, tüylü terlikleriyle davete katılmış ve 42 bin liralık terlikleriyle gündeme gelmişti. Önceki gün Bebek'te görüntülenen Aslıhan Doğan, hakkında çıkan haberler için sitem dolu sözlerde bulundu.

"ŞOK OLDUM"

Lüks giyinmesiyle gündemden düşmeyen Aslıhan Doğan Turan, "Ben çok rahatım. Neden bu kadar konuşuldu anlamadım. Şok oldum! Eleştirilere aldırmıyorum. Ancak eşimden, çocuklarımdan, kayınvalidemden, kayınpederimden eleştiri gelirse dikkate alırım. Öyle bir şey de olmuyor" dedi.

"HERKES ÖNÜNDEKİ TABAĞA BAKSIN"

Bebek’e 70 milyon liralık Rolls Royce Cullinan marka aracıyla gelen Doğan, eleştirilerin bilinçli yapıldığını söyleyerek "Marka giydiğim zaman haber oluyor ama marka takıntım yok. Ben kimsenin ne giydiğiyle ilgilenmiyorum. İnsanlar da benimle ilgilenmesin. Herkes önündeki tabağa baksın. Sessizliğim de her şeyi kabullenmişim gibi algılanmasın. Bazı insanlar sınırı aşıyor." ifadelerini kullandı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kaan Yıldırım yeğenine araba kullanmayı öğretti! Sosyal medya ikiye bölündü

Japonya'nın Hiroşima kentine atılan atom bombası sırasında eriyen saat açık artırmada satıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Japonya'nın Hiroşima kentine atılan atom bombası sırasında eriyen saat açık artırmada satıldı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

vatandaş 2 ay önce

öyle bir yaygara koparttılar ki millet neredeyse yardım toplayacaktı bunlara.