Şarkıcı Zara'nın yeni saçları sosyal medyayı ikiye böldü!

Ünlü şarkıcı Zara kilo verdikten sonra saçlarında değişikliğe gitti ve saçlarını sarıya boyattı. Sosyal medyadan bu halini paylaşan ünlü şarkıcının son hali sosyal medya takipçilerini ikiye böldü.

Son dönemde verdiği kilolarla konuşulan ünlü şarkıcı Zara, bu defa saçlarıyla gündem oldu. Sosyal medyadan sık sık paylaşım yapan ünlü oyuncu radikal bir karar alarak saçlarını sarıya boyattı. 

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Senelerdir siyah saçlarıyla görmeye alışkın olduğumuz Zara'nın bu halleri takipçilerin radarına takıldı. Sarı saçlı halini paylaşan ünlü şarkıcı, takipçilerine beğenen kırmızı kalp atsın, beğenmeyenler ise mavi diyerek oylama yaptı. 

Zara son hali

Zara son hali

YORUMLAR PEŞ PEŞE GELDİ

Zara'nın yeni imajını kimi takipçileri çok beğendi kimileri ise hiç beğenmedi. İşte o yorumlar:

"Siz, siyah saç kadınısınız", "Anadolu erkeği esmer sever benim favorim her zaman esmer güzeli ve siyah saçlı Zara Sultan", "Güle güle kullan sana siyah renk daha güzel yakışıyor gül yüzlüm", "Bir insana her şey bu kadar mı yakışır ya meleğim benim", "Muhteşem olmuş", "Sen her halinle güzelsin meleğim ", "Sana nasıl mavi kalp atayım biz seni saçınla saçının rengiyle sevmedik ki", "Sen her halinle güzelsin meleğim"

3 günlük yenidoğan bebek dünyayı hayrete düşürdü! Bakın neler yapıyor

İLİŞKİLİ HABER

3 günlük yenidoğan bebek dünyayı hayrete düşürdü! Bakın neler yapıyor
Okula geri dönen Hande Erçel'den yeni haber! Rektör ile buluştu

İLİŞKİLİ HABER

Okula geri dönen Hande Erçel'den yeni haber! Rektör ile buluştu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0