Estetikli haliyle gündem olan Rafet El Roman aldığı kararla şaşırttı! Yüzündeki botoksu...

Son zamanlarda yüzüne yaptırdığı estetik işlemler ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Rafet El Roman, yüzündeki değişimle büyük tepki toplamıştı. Ünlü şarkıcı, haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Sesi ve sahne performanslarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı Rafet El Roman, son zamanlarda yaptırdığı estetik işlemlerle sık sık gündeme geliyordu. Aldığı tepkiler üzerine en son botoks yaptırdığını itiraf eden ünlü şarkıcı, yaptırdığı için pişmanlık yaşadığını da ifade etmişti. Ünlü şarkıcı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sonunda botokslarını eritmeye karar verdiğini duyurdu. 

Rafet El Roman estetik

Rafet El Roman estetik

"TATİLE İHTİYACIM VAR!"

Sosyal medya paylaşımı sırasında yüzüne sıcak kompres uygulayarak botokslarını erittiğini söyleyen Rafet El Roman, paylaşımına "Şükürler olsun... Yüzümdeki botoks etkisini yavaş yavaş yitiriyor. Her gün sıcak kompres yapmaktan çok sıkıldım, acilen bir tatile ihtiyacım var." notunu düştü. Aldığı tepkiler üzerine botokslarını eritmeye karar veren ünlü şarkıcı, yaptığı paylaşım ile kısa süre içerisinde büyük beğeni aldı. 

Rafet El Roman

Rafet El Roman

BU KEZ PAYLAŞIMIYLA OLAY OLDU!

Yaptığı açıklamayla beğeni aldığı kadar eleştirilere de maruz kalan Rafet El Roman, yüzündeki değişimlerin sona ereceği için sevinen takipçilerinin yanı sıra paylaşımı sırasındaki tavrını ukala bulan kişiler tarafından adeta yorum yağmuruna tutuldu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım sosyal medyada tartışma konusu oldu. 

İşte, Rafet El Roman'ın o paylaşımı...

Rafet El Roman paylaşımı

Rafet El Roman paylaşımı

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0