Kaan Yıldırım yeğenine araba kullanmayı öğretti! Sosyal medya ikiye bölündü

Kopuk dizisi ile ekranlara tekrar gelen Kaan Yıldırım, yeğeni Gaia ile araba kullandığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Yeğenine araba sürdürmeyi öğretirken hiç bir güvenlik önlemi almaması sosyal medyayı ikiye böldü. Aynı zamanda Kaan Yıldırım'ın bu hareketi sosyal medyada "Kenan Sofuoğlu"na özendi gibi yorumların yapılmasına sebep oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Magazin gündeminin en çok anılan isimleri arasında olan oyuncu Kaan Yıldırım, hem özel hem de kariyer hayatıyla sık sık merak ediliyor. Şimdilerde ise "Kopuk" dizisi ile ekranlara geri dönen Kaan Yıldırım, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Yeğeni Gaina'ya araba kullanmayı öğreten Kaan Yıldırım, bu hareketi ile sosyal medyayı ikiye böldü. 

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

4 yaşındaki yeğenini arabanın şoför koltuğuna oturtan ve hiçbir güvenlik önlemi almayan Kaan Yıldırım sosyal medyada büyük tepki ile karşılaştı.

"İlk ders" notunu düşerek paylaştığı video birçok yorum alırken  "Kenan Sofuoğlu'na özendi galiba" gibi yorumlarda dikkat çekti.

Murat Boz'un servet değerindeki yatırımında özel detay dikkat çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Boz'un servet değerindeki yatırımında özel detay dikkat çekti!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0