Wilma Elles'ten vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı! "Kimseye çok fazla güvenmeyin''

Ünlü oyuncu Wilma Elles, katıldığı bir programdan sonra gazetecilere konuştu. Dolandırıcılara karşı uyarıda bulunan Wilma Elles, dolandırıcılığın çok fazla yapıldığını söyleyerek vatandaşlara dolandırıcılık hakkında çok dikkat edilmesi gerektiğini ve hiçbir zaman kimseye çok fazla güvenmemek gerektiğini ifade etti.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile hafızalara kazınan oyuncu Wilma Elles, katıldığı bir etkinlikte dolandırıcılara karşı vatandaşlara önemli uyarıda bulundu. Son zamanlarda dolandırıcılığın arttığını vurgulayan Elles, özellikle telefon dolandırıcılığa dikkat edilmesi gerektiği hususunda vatandaşları uyardı. 

Wilma Elles dolandırıcılık hakkında vatandaşları uyardı

Wilma Elles dolandırıcılık hakkında vatandaşları uyardı

"KİMSEYE ÇOK FAZLA GÜVENMEYİN"

Ünlü oyuncu Elles şunları söyledi: "Her zaman müşteri haklıdır. Maalesef son zamanlarda bazı sahtekarlıklar ortaya çıkmış durumda. Özellikle telefondan çok fazla dolandırıcılık yapılıyor. Burada birçok sanatçı uyarıyor. Çok dikkat edin. Hiçbir zaman kimseye çok fazla güvenmeyin. Tüketici her zaman korunmak zorunda."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kaan Yıldırım yeğenine araba kullanmayı öğretti! Sosyal medya ikiye bölündü​

Harry Potter hayranlarına müjde! 10 yıl sürecek Harry Potter dizisinin yayın tarihi açıklandı

İLİŞKİLİ HABER

Harry Potter hayranlarına müjde! 10 yıl sürecek Harry Potter dizisinin yayın tarihi açıklandı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0