Müge Anlı'dan ağızları açık bırakacak uyarı! "Bunu isteyen kadınlardan uzak durun"

Gündüz programı ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Müge Anlı, programda söylediği her sözle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Müge Anlı son yaptığı açıklamayla duyanların ağızlarını açık bıraktı. Ünlü sunucu canlı yayında yaşadığı bir konu üzerine "Bunu isteyen kadınlardan uzak durun" diye vatandaşları uyardı. İşte Müge Anlı'nın ağızları açık bırakan sözleri...

Uzun yıllar boyunca ekranlarda yer alan ve birçok kişi tarafından takdir edilen Müge Anlı Yüzbaşıoğlu, canlı yayında yaşadığı anlar ve söylemleriyle de sık sık tepki çekiyor.  "Müge Anlı ile Tatlı Sert" adlı tartışma programını ile birçok faili meçhul olaylara imza atarken o güne dair olaylar ile ilgili tespitleri de gündem oluyor. Dobra kişiliği ile dikkat çeken Anlı, geçtiğimiz yayında çıkardığı en büyük dersi söyledi. Ağızları açık bırakan o sözler ise gündem oldu.

"BUNU İSTEYEN KADINDAN UZAK DURUN"

Yayında sık sık kadınların ayakları üzerinde durması gerektiğini vurgulayan ve bunun için gerekli çalışmalara da el atan Müge Anlı, bu kez şaşırtıcı bir açıklamada bulundu. Uzun yıllardır programı çıkardığı en büyük dersi açıklayan Anlı, "bunları isteyen kadınlardan uzak durun diyerek" şu cümleyi kurdu: Bir kadın evlenirken ya da sevgili olurken para, pul, bilezik, ev, araba istiyorsa o kadından kaçın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İngiliz moda tasarımcısı Katharine Hamnett Gazze adına İngiliz hükümetini protesto etti!​

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

halil 2 ay önce

vay sağol müge çok değerli bir bilgi verdin bize baya bi aydınlattın yani

Toplam 2 beğeni

Yusuf 2 ay önce

Mugu hn tebrik ediyorum. Dogru soze diyecek birsey bulamiyorum. Gercekten dobra bir hanimefendi. Saygilarimi sunuyorum.

Toplam 1 beğeni

mete 2 ay önce

doğru söylemiş.

Toplam 1 beğeni

abuzer 2 ay önce

Vay beeee ne büyük bir laf etmiş

Toplam 1 beğeni