Berdan Mardini'den iddialı sözler! "Artık komedyen diyecekler"

Bir dönem tayt giyindiği için çok konuşulan ve "Bana 'Berdan Taytini' diyorlar" sözü ile gündeme oturan Berdan Mardini, Hep Yek' filminin yeni serisi olan 'Hep Yek Aşiret' filminde konuk oyuncu olarak yer aldı. Aşiret ağanın marjinal oğlunu oynayacak Mardini, ‘Sinemada açığı kapatmaya geldim’ sözleriyle iddialı konuştu.

Başarılı sanatçı Berdan Mardini, komedi filmiyle kadraj karşısına geçiyor. İzleyenleri şaşırtacak olan Berdan Mardini, gösterdiği oyunculuk performansı nedeniyle sahne süresi uzatıldı. Sevenlerinin de merakla beklediği 'Hep Yek Aşiret' filminde oynadığı marjinal oğlan rolü ise sosyal medyada gündem haline geldi. Son sözleriyle de dikaktleri üzerine çeken Merdan Mardini, "artık bana türkücü değil komedyen diyecekler" dedi.

Berdan Mardini

Berdan Mardini

"SEKTÖRÜ ÇOK SEVDİM"

'Hep Yek' serisinde yer alan Mardini, "Aslında arkadaşlarım hep komik olduğumu söyler. Ben de esprili ve komik olduğumu biliyorum. Bilal Kalyoncu sonunda beni keşfetti ve filmde rol verdi. Klip çekimlerinden dolayı kameraya alışığım ama film setinde olmak çok başkaydı. Aşiret ağasının marjinal oğlunu canlandırıyorum. Rolüm sürprizlerle dolu... Sadece bu filmde kalmayacağım, devamı gelecek. Sektörü çok sevdim. Sürprizlerim devam edecek" dedi.

"ARTIK TÜRKÜCÜ DEĞİLKOMEDYEN DİYECEKLER"

Mardini, "Seyirciler harika bir film izleyecek. Pandemi sonrasında sinemada bir düşüş oldu. Bu film eski havaya getirecek. Zaten Cem Yılmaz ve Ata Demirer komedi sektörünün zirvesindeler. Bir süredir onlar da stand-up şovu yapıyor. Baktım sektörde açık var, ben de kapatmaya geldim. Artık, 'Türkücü' değil 'Komedyenler' diyecekler" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Eşi sosyal medyadan hamile olduğunu duyurdu! Yunus Emre Survivor'da sevinçten havalara uçtu

Squid Game'in yıldız oyuncusu Oh Young-soo hapse çarptırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Squid Game'in yıldız oyuncusu Oh Young-soo hapse çarptırıldı
Kızılcık Şerbeti dizisinde şaşırtan karar! Bir değil iki oyuncu diziye veda ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti dizisinde şaşırtan karar! Bir değil iki oyuncu diziye veda ediyor
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

her sey moda degil 1 ay önce

su kadin kiligina giren erkekleri hic sevmiyorum

konuk 2 ay önce

çok çirkin olmuş pembelerle

Toplam 1 beğeni