Derya Uluğ'dan Galatasaray taraftarının iddialarına sert yanıt!

Geçtiğimiz günlerde bir Fenerbahçe gecesinde sahne alan Derya Uluğ, Şinanay şarkısını seslendirmişti. O anlara ilişkin internete servis edilen videoda Derya Uluğ'un alanda kendisini dinleyen Fenerbahçelilere, Galatasaray'a küfrettirdiği iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı iddialara yanıtsız kalmadı.

Son yıllarda şarkılarıyla ve sahne şovlarıyla öne çıkan isimlerden biri de Derya Uluğ. Müzik listelerinden düşmeyen şarkılarıyla hafızalara kazınan Uluğ'un koyu bir Fenerbahçeli olduğu biliniyor. Sahnesinde kullandığı renklerle de Fenerbahçeli olduğunu belli eden ünlü şarkıcı, Fenerbahçe gecelerinde de sahne alıyor. Fenerbahçe'nin Kasımpaşa galibiyetinden sonra verdiği konserde söylediği Şinanay şarkısı, ünlü sanatçının başını bir hayli ağrıttı. Derya Uluğ, kendisini töhmet altında bırakan Galatasaray taraftarına sert bir yanıt verdi.

Derya Uluğ

Derya Uluğ

DERYA ULUĞ'DAN GALATASARAY TARAFTARINA SERT YANIT!

Derya Uluğ'un sahnede Şinanay şarkısını seslendirmesi, Galatasaray'a küfretmekle nitelendirildi. Adeta Fenerbahçelilerle özdeşleşen Şinanay şarkısını söyleyen Derya Uluğ, sosyal medyada Galatasaraylılara küfretmekle itham edildi. İddialar sosyal medyada gündem olunca, ünlü isim bunu yalanladı.

Derya Uluğ

Derya Uluğ

Derya Uluğ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Sosyal medya insanı yanıltmaya, insan da gördüğüne inanmaya çok müsaittir... Gördüğünüz bir video üzerinden, birini haksızca, hiç tasvip etmediği bir şeyi yapmış gibi göstermenin kime ne zaman ne faydası olmuştur ki..? Fikri, tarafı, düşüncesi ne olursa olsun insanlara saygı duyan, kimseyi incitmemeye her zaman özen gösteren bir insanım. Rekabet güzel şey ama saygı çerçevesinde." dedi ve küfretmekle itham edildiği videonun orijinal halini paylaşarak, iddiaların gerçeklikten uzak olduğunu gösterdi.

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su diziden ayrıldı! Abdullah rolünü bakın kim oynayacak...

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su diziden ayrıldı! Abdullah rolünü bakın kim oynayacak...

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0