Peşpeşe 3 ameliyat geçirmişti! Şarkıcı Doğuş'un son sağlık durumu

Şarkıcı Doğuş, rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcının böbreğinde tespit edilen kist nedeniyle acil olarak ameliyata alınmış ve peşpeşe 3 ameliyat geçirmişti. Şarkıcı Doğuş, sağlık durumu hakkında takipçilerini bilgilendirdi.

Ünlü şarkıcı Doğuş'tan sevenlerini üzecek bir haber geldi. Uzun süredir gözlerden uzak duran Doğuş, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı mekanda verdiği demeçte "Biraz ara vermiştim ama sahalara geri döndüm. Azerbaycan'dan İstanbul'a döndüm, çocuklarım gidip geliyor." demişti. Ünlü şarkıcı bir süredir hastalığıyla mücadele ediyormuş. Doğuş'un böbreğinde kist olduğu öğrenilmiş ve acil ameliyata alınmıştı.

Şarkıcı Doğuş

Şarkıcı Doğuş

ŞARKICI DOĞUŞ SAĞLIĞINA KAVUŞTU!

Rahatsızlanarak hastaneye giden Doğuş'un böbreğinde 12 cm'lik kist olduğu tespit edilmişti. Hastanede bir dizi kontrolden geçen şarkıcının acil ameliyata alınmasına karar verilmişti. Azerbaycan'ın Bakü şehrinde gerçekleşen peşpeşe 3 ameliyat geçiren şarkıcı, ameliyatlar sonrası "Çok önemli 3 ameliyat atlattım kardeşlerim. Şu an ise sağlığım gayet iyi" demişti. Şarkıcı Doğuş, taburcu oldu.

Şarkıcı Doğuş ameliyat oldu

Şarkıcı Doğuş ameliyat oldu

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Taburcu oldum evdeyim" dedi.

Şarkıcı Doğuş taburcu oldu

Şarkıcı Doğuş taburcu oldu

Ünlü şarkıcıya pek çok takipçisi tarafından geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Alemin Kralı Birsu Demir'i görenler gözlerine inanamıyor! Değişimiyle gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Alemin Kralı Birsu Demir'i görenler gözlerine inanamıyor! Değişimiyle gündem oldu

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0