Survivor Sema Pınar kavgası kötü bitti! Sema Aydemir diskalifiye oldu

Olimpiyat atleti olan ve bir süredir Survivor'da yarışan Sema Aydemir, Pınar'la yaptığı büyük kavganın sonucunda diskalifiye edildi. Yarışmadan ayrıldıktan sonra durum hakkında bilgilendirmeyi sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

Her bölümüyle başka kaosların yaşandığı Survivor'da yeni gelişmeler herkesi ekran başına kilitledi. Son yaşanan Sema ve Pınar arasındaki gerginlik giderek büyüdü. Aynı takımda yarışan Pınar ve Sema birbirine girdi. İlk olarak sözlü tartışmayla başlayan kavga ilerleyen dakikalarda fiziksel temasa dönüştü. İkilinin kavgasını takımdaki diğer kişiler güçlükle ayırdı.

DİSKALİFİYE EDİLDİ

Yeni bölümde de tek başına konsey alanına gelen Sema'ya Acun Ilıcalı, diskalifiye olduğunu açıkladı. Sema, bu karar karşısında gözyaşlarına boğuldu. Yarışmadan elenen Sema, olay hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Konu hakkında, "Ben ailemin beni yetiştirdiği gibi, inandığım gibi davranamadım. Yenildim. Bu utanç en büyük cezam. " diyen Sema yaşattıkları için özür diledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Çağla Şıkel'den kar paylaşımı! Ünlü sunucunun kayak kıyafeti hayrete düşürdü

Türkiye'nin en zengin oyuncuları bakın kim çıktı! İşte paraya para demeyen ünlüler listesi

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'nin en zengin oyuncuları bakın kim çıktı! İşte paraya para demeyen ünlüler listesi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0