Arda Turan'dan romantik yıldönümü kutlaması! Arda ve Aslıhan Doğan Turan çifti 7 yılı doldurdu

Galatasaray'ın ünlü isimlerinden Arda Turan 2018 yılında Aslıhan Doğan ile dünya evine girmiş, bu evliliğinden Hamza Arda ve Asil Aslan adlarında iki oğlu olmuştu. Ünlü çift, beraberliklerinin 7. yılını geride bırakırken Arda Turan'dan romantik bir kutlama geldi.

2018'de Aslıhan Doğan ile nikah masasına oturan Arda Turan, ilk oğulları Hamza Arda'yı aynı yıl ve ikinci oğulları Asil Aslan'ı 2020'de kucağına almıştı. Mutlu evlilikleriyle dikkat çeken ünlü çift, 7 yılı geride bıraktı. Arda Turan, evlilik yıldönümleri kapsamında sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım yaparak gündem oldu.

Arda Turan ve eşi Aslıhan Turan

Arda Turan ve eşi Aslıhan Turan

ARDA TURAN'DAN EŞİ ASLIHAN DOĞAN'A ROMANTİK PAYLAŞIM!

Dillerden düşmeyen Turan çifti, gerek sosyal medya paylaşımlarıyla gerekse de lüks yaşantılarıyla sık sık isimlerinden söz ettiriyor. Futbolu bıraktıktan sonra Eyüpspor'un başına geçerek kariyerini sürdüren Arda Turan, eşine romantik bir evlilik kutlaması yaptı.

Arda Turan ve eşi Aslıhan Turan

Arda Turan ve eşi Aslıhan Turan

Instagram hesabından paylaşım yapan ünlü futbolcu, "Nice beraber yıllarımız olsun karıcım 7" diyerek 7. yıllarına da gönderme yaptı. Turan çifti, romantik paylaşımlarıyla gündem oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Boğaz reflüsü nedir ve nasıl geçer? Boğaz reflüsü neden olur? Boğaz reflüsüne ne iyi gelir?

Afra Saraçoğlu'nun başı hırsızlıkla dertte! Öğrenince sinir krizi geçirdi

İLİŞKİLİ HABER

Afra Saraçoğlu'nun başı hırsızlıkla dertte! Öğrenince sinir krizi geçirdi

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

adalet 2 ay önce

14 MİLYON DOLARI AÇ GÖZLÜLÜĞÜ YÜZÜNDEN YOK OLAN biri o kadar parayı resmi yoldan yatırsan zaten yüzde 40 -50 kar elde edersin mallıkta son nokta

Atakan 2 ay önce

Kuru kuruya kutlama olurmu böyle ? Ne hediyesi aldın bakim ?