Murat Yıldırım'ın çocuğunun yüzü ilk kez göründü! Dünyalar güzeli kızı hayran bıraktı

Ekranların aranan ismi Murat Yıldırım, çocuğunun olmasının ardından uzun zaman sonra çocuğunun yüzünü ilk kez gösterdi. Sosyal medyada hızlı bir şekilde yayınlan Murat Yıldırımın küçük kızı Miray, güzelliği ile herkesi şaşkına çevirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Uzun yıllar boyunca ekranların sevilen ismi olan Murat Yıldırım, kariyer hayatındaki mütevazi duruşu ve yakışıklılığıyla adından sıkça söz ettirmiştir. Özel hayatıyla da magazin dünyasının merak edilen ismi olan Murat Yıldırım, Londra'da tanıştığı Faslı oyuncu İman Elbani ile 13 Kasım 2016'da evlenmişti. Evlilikleriyle de örnek gösterilen Murat Yıldırım ve  İman Elbani 6 yıl aradan sonra çocukları Miray'a kavuşmanın heyecanını yaşamışlardı.

Sosyal medyada kızlarının yüzünü hiçbir şekilde göstermeyen çift, geçtiğimiz günlerde kayınpederinin azizliğine uğrayarak kızının yüzünün gözüktüğü bir video yayınlandı. Video kısa sürede hızlı bir şekilde yayıldı. İşte Murat Yıldırım'ın dünyalar güzeli kızı Miray'ın o kareleri;

Azerbaycan’ın Müge Anlısı Hoşkedem Hidayetkızı 'döndüm' diyerek duyurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Azerbaycan’ın Müge Anlısı Hoşkedem Hidayetkızı 'döndüm' diyerek duyurdu!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0