Sinan Albayrak’tan Filistin’e destek mesajı: Gazze bizim ahlakımızdır

TRT1 ekranlarında her Salı akşamı saat 20.00'de yayınlanacak olan Mehmed: Fetihler Sultanı ilk bölümü ile ekrana geldi. Başarılı dizinin çekimlerinde talihsiz bir kaza yaşayan Sinan Albayrak'tan Gazze çıkışı geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TRT1’in yeni dizisi ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ oyuncusu Sinan Albayrak dizinin galasına Filistin’e desteğini belli etmek için Filistin’in sembolü olan karpuz broşu takarak geldi.

KATLİAMLARA SESSİZ KALMAMIŞTI

Albayrak Gazze’de yaşanan katliama dikkat çekerek “Gazze bizim ahlakımızdır. Gazze bizim iman noktamızdır.” ifadelerini kullandı. Dizide Fatih Sultan Mehmed’in sadrazamlığını yapmış olan Osmanlı Devlet adamı Zağanos Paşa rolünü oynayan Albayrak dizinin tarihi öneminden bahsetti.

Alain Delon silah tutkusunun dozunu fazla kaçırdı! Evinden onlarca silah ve mermi ele geçirildi

İLİŞKİLİ HABER

Alain Delon silah tutkusunun dozunu fazla kaçırdı! Evinden onlarca silah ve mermi ele geçirildi

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

konuk 2 ay önce

çok geçmiş olsun ağzınıza sağlık sizin gibi sanatçılara ihtiyacımız var

berat 2 ay önce

ınsan oglunun dınıde imanıda para olmus gerısıde hıkaye benım ıçın

inandık ok 2 ay önce

şu gazze diye sabah akşam show yasapn siyasal islamcı riyakarları gazzeye yollayın bitanesi bile gitmez. işleri güçleri yalan dolan show. siyasal islamcı ikiyüzlü alçaklar

Yozgatlı 2 ay önce

Helal olsun. Bizim sanatçımız bu işte ve böyleler.