50 yıl sonra yeniden! Kadir İnanır yeğeni Levent İnanır'la bir araya geldi, o kare gündem oldu

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Kadir İnanır, kendisi gibi sinema emektarı yeğeni, oyuncu, yönetmen ve senarist Levent İnanır'la bir araya geldi. İkili, 50 yıl sonra tekrar aynı pozu vererek sosyal medyada gündem oldu.

1949'da Fatsa'da doğan Kadir İnanır, İletişim Fakültesi'ni bitirdikten sonra sinemaya adım atmış ve sayısız yapımda rol alarak adını Yeşilçam'ın efsaneleri arasına yazdırmıştır. Usta isim, kendisi gibi sinema emekçisi yeğeni Levent İnanır'la bir araya geldi. Objektiflere görüntü veren ikili, geçmişi yad etti. Levent İnanır'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Kadir İnanır ve Levent İnanır

Kadir İnanır ve Levent İnanır

LEVENT İNANIR, DAYISI KADİR İNANIR'I YÂD ETTİ!

Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen İnanırlar, geçmişi yâd etti. Levent İnanır'ın 50 yıllık farkı ortaya koyduğu resim sosyal medyanın gündemine oturdu. Dayısıyla 1974'de çekilmiş fotoğraflarına yer veren İnanır, 2024 yılında da kameralara poz vererek "işte 50 yıl" dedi.

Kadir İnanır ve yeğeni Levent İnanır

Kadir İnanır ve yeğeni Levent İnanır

Levent İnanır, instagram hesabından yaptığı paylaşımda "1974-2024 yarım asır sonra yine sağlıklı ve keyifliyiz" sözlerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Oyuncu Murat Yıldırım çocuğunun yüzü ilk kez görüldü! Dünyalar güzeli kızı hayran bıraktı

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Denizli 20 2 ay önce

Sinemanın 100 karası Kadir bey seni sevmiyoruz artık