Victoria's Secret'in eski modeli Miranda Kerr 4. kez anne oldu!

40 yaşındaki manken ve model Miranda Kerr, 2006-2013 yılları arasında Victoria's Secret'in modelliğini yapmıştı. Ünlü model 4. bebeğini kucağına aldı.

2000'li yıllarda kariyerine başlayan dünyaca ünlü manken Miranda Kerr, ilk evliliğinden bir çocuk sahibi olduktan sonra 2017 yılında Evan Spiegel ile evlendi ve bu evliliğinden 3 çocuk doğurdu. 4. kez anne olan Kerr, mutluluğunun sosyal medya hesabından paylaştı.

Miranda Kerr ve Evan Spiegel

Miranda Kerr ve Evan Spiegel

ÜNLÜ MANKEN MIRANDA KERR 4. KEZ ANNE OLDU

40 yaşındaki Avusturalyalı Miranda Kerr ve 33 yaşındaki eşi Evan Spiegel, Ağustos 2023'te bebek beklediklerini açıklamışlardı. 2011'de ilk çocuğunu kucağına alan Kerr, Evan ile evlendikten bir yıl sonra ikinci çocuğunu ve 2018'de de 3. çocuğunu dünyaya getirmişti.

Miranda Kerr yeniden anne oldu

Miranda Kerr yeniden anne oldu

Pierre adını koydukları oğlunun çorabını paylaşan ünlü manken müjdeli haberi "Küçük güneş ışığımız Pierre Kerr Spiegel'in gelişinden büyük mutluluk duyuyoruz. Dördüncü oğlumuzu ailemize davet etmekten daha heyecanlı olamazdık. Çok bahtiyar hissediyoruz" notuyla duyurdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Oyuncu Murat Yıldırım çocuğunun yüzü ilk kez görüldü! Dünyalar güzeli kızı hayran bıraktı

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0