Derya Uluğ takıntılı takipçisiyle başı dertte! Oturduğu siteye kadar gelip...

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ takıntılı hayranıyla başı dertte. Uluğ'u sosyal medyadan takip eden takıntılı hayranı, defalarca mesaj atıp işi taciz boyutuna kadar taşıdı.

Şarkıcı Derya Uluğ, sosyal medyadan kendisine rahatsız eden bir hayranıyla başı belaya girdi. Sosyal medya üzerinden şarkıcı Derya Uluğ’u rahatsız eden mesajlar atarak tacizde bulundu.

TEHDİTLER SAVURDU

Ünlü oyuncu mesajlardan rahatsız olunca takipçisini engelledi. İddialara göre, bu takipçi bu kez Uluğ'un sevgilisi Asil Gök'e ulaşarak rahatsız etmeye başladı.

Derya Uluğ

Derya Uluğ

OTURDUĞU SİTEYE KADAR GELDİ

Gök'e Uluğ'dan ayrılması yönünde tehditler savurarak, sahte hesaplarla tacizlerine devam etti. İşi iyice abartan şüpheli, ünlü sanatçının oturduğu siteye kadar gelmesi üzerine Uluğ olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen Sarıyer'de ilçe ekipleri, tacizci takipçiyi gözaltına aldı.

Uluğ’u ve erkek arkadaşının şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapmasında işlem gören şüpheli adliyeye gönderildi. Şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı.

 

İklim Tamkan'dan Fırat Tanış'a zehir zemberek sözler! Gonca Vuslateri de sessizliğini bozdu

İLİŞKİLİ HABER

İklim Tamkan'dan Fırat Tanış'a zehir zemberek sözler! Gonca Vuslateri de sessizliğini bozdu
O anlar sosyal medyada gündem oldu! Çağatay Ulusoy ve Mustafa Koç düet yaptığı anları paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

O anlar sosyal medyada gündem oldu! Çağatay Ulusoy ve Mustafa Koç düet yaptığı anları paylaştı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0