O anlar sosyal medyada gündem oldu! Çağatay Ulusoy ve Mustafa Koç düet yaptığı anları paylaştı

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni alan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, bu kez bir sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Meslektaşı Mustafa Mert Koç ile birlikte araba yolculuğu yapan Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşıyla birlikte şarkı söylediği anları paylaştı. Yayınlanan görüntülerin ardından ünlü ikilinin o anları sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yeni sezonda yayınlanan Gaddar dizisiyle yıllar sonra ekranlara dönen ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Mustafa Mert Koç ile beraber şarkı söyledikleri anları paylaştı. Araba içerisinde bağırarak şarkı söyleyen ünlü ikili kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntülerin ardından sosyal medyada gündem oldu. 

Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy

"SESSİZİZ"

Paylaşımları sırasında söz ve müziğini Mustafa Mert Koç'un üstlendiği Sessizim şarkısını seslendiren ünlü ikili, sempatik tavırlarıyla sosyal medyadan büyük beğeni aldı. Çağatay Ulusoy'un şarkıyı seslendirdiği anlarda kamera açısından çıkması ise dikkatlerden kaçmadı.  Mustafa Mert Koç paylaşımına "Sessiziz" notunu düştü. Ünlü ikilinin videosu sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

İşte, Çağatay Ulusoy ve Mustafa Mert Koç'un o videosu;

Derya Uluğ takıntılı takipçisiyle başı dertte! Oturduğu siteye kadar gelip...

İLİŞKİLİ HABER

Derya Uluğ takıntılı takipçisiyle başı dertte! Oturduğu siteye kadar gelip...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0