Arzu Sabancı'dan veto gelmişti! Hande Erçel'den şaşırtan evlilik açıklaması

Ünlü oyuncu ve model Hande Erçel bir süredir ünlü iş insanı Hakan Sabancı ile birliktelik yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü çiftin bu yaz evleneceği iddia edilmişti. Ancak Hande Erçel bu iddiaları yalanlamıştı. Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında ortaya konan iddiaya göre Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı bu evliliğe şiddetle karşı. Bu iddia akıllara bir soru getirdi: Hande Erçel istenmeyen gelin mi?

Dünya çapında tanınan Hande Erçel, bir süredir Sabancı ailesinden Arzu ve Ömer Sabancı'nın oğulları Hakan Sabancı ile birlikte. Ünlü çiftin evleneceği söylentileri magazin gündemi meşgul ederken, her iki taraftan da resmi bir açıklama yapılmadı. Hatta geçtiğimiz günlerde ünlü çiftin bu yaz evlenecekleri iddia edilmişti ancak Hande Erçel bu iddiaları yalanlamıştı. Şimdi ise şaşkınlık veren bir iddia ortaya atıldı. Erçel ve Sabancı çifti, Arzu Sabancı izin vermediği için mi evlenemiyor? Bu iddialar magazin basınında yer aldıktan sonra Arzu Sabancı'nın hamlesi, tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı. Bütün bunlar olurken Hande Erçel ise evlilik haberlerini doğrulayan bir hamle yaptı.

Hakan Sabancı ve Arzu Sabancı

Hakan Sabancı ve Arzu Sabancı

HANDE ERÇEL'E KAYINVALİDE ENGELİ Mİ ÇIKTI?

Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında ortaya atılan iddialar çok konuşulacak cinsten. İddiaya göre Arzu Sabancı, gelin olarak Hande Erçel'i görmek istemiyor. Hatta Arzu Sabancı'nın bazı instagram paylaşımları Hande Erçel'e karşı olduğu şeklinde yorumlanıyor. Programda, Arzu Sabancı'nın gelin adayı hakkında basın mensuplarına şoke eden sözler söylediği ileri sürüldü.

Arzu Sabancı

Arzu Sabancı

"BEN BU GELİNLE CEMİYETE GİREMEM"

Arzu Sabancı'ya, "gelinlik mi bakıyorsunuz?" şeklinde soru soran muhabirler sert bir tepkiyle karşılaşmış. Çok sinirlenen Sabancı'nın haberi de sildirdiği öne sürüldü. Bu haber, programda "Bu gelinle cemiyete giremem" başlığıyla verilirken Arzu Sabancı'nın Hande Erçel için, "Ben onu cemiyete nasıl sokacağım" dediği iddia edildi.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı

Hande Erçel ve Hakan Sabancı

Söz konusu iddialar magazin gündemine bomba gibi girerken Arzu Sabancı'dan bir hamle geldi.

Hande Erçel

Hande Erçel

Hande Erçel'in kapak olduğu Elle dergisinin tanıtım görselini sosyal medya hesabından beğendi. Sabancı'nın bu hareketi "kayınvalide istemiyor" iddialarına cevap niteliğinde mi, bilinmiyor.

HANDE ERÇEL'DEN EVLİLİK AÇIKLAMASI!

Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Erçel, "Cemiyet hayatına gelin gittiğinizde, Yasemin Özilhan gibi oyunculuğu bırakacak mısınız?" sorusunu "Hayır bırakmayı düşünmüyorum" şeklinde cevapladı. Hande Erçel'in bu cevabı evlilik iddialarını doğruladığı şeklinde değerlendirildi.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Kardelen 1 ay önce

O önce kendi oğluna baksın bu kaçıncı sevgilisi. Zengin diye yaşına bile bakmadan 15 ten fazla kadın kızla birlikte olmuş. Sosyeteymiş pehhh.

Toplam 3 beğeni