Euphoria'nın Jules'ü Hunter Schafer Gazze için ABD hükümetini protesto ettiği için tutuklandı!

Euphoria dizisinde Jules karakterini oynayarak hafızalara kazınan dünyaca ünlü oyuncu Hunter Schafer, Joe Biden'in katıldığı etkinlik binası önünde Gazze için ateşkes çağrısında bulunan protestoculara katıldığı için tutuklandı.

ABD yapımı The Hunger Games ve Euphoria gibi projelerle adını duyuran Amerikalı 25 yaşındaki oyuncu Hunter Schafer,  Joe Biden'in katıldığı etkinlik binası önünde Gazze'de ateşkes için eylem yapan Jewish Voice for Peace ( Barış İçin Yahudi Sesi) adlı gruba katıldı. ABD hükümetini protesto eden Schafer, polis ekiplerince tutuklandı.

Hunter Schafer

Hunter Schafer

GAZZE'DE ATEŞKES İÇİN ABD HÜKÜMETİNİ PROTESTO EDEN HUNTER SCHAFER TUTUKLANDI

Hunter Schafer ve 100 bin kişinin yer aldığı eylemci grubu, ABD Başkanı Joe Biden'in katıldığı Late Night with Seth Meyers adlı programın olduğu binanın önünde ellerinde pankart yüzlerinde maske ile ateşkes çağrısında bulundu. Eylemciler "Ateşkes, hemen şimdi" diyerek seslerini Biden'e ulaştırmak istedi.

Hunter Schafer

Hunter Schafer

Eylemi basan New York polisi, 30'dan fazla kişiyi gözaltına aldığını duyurdu.

Seksenlerin usta ismi Yalçın Özden tam 33 yıl önce yaşadığı acıyı ilk kez anlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Seksenlerin usta ismi Yalçın Özden tam 33 yıl önce yaşadığı acıyı ilk kez anlattı!
Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya estetikli oyunculara verdi veriştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya estetikli oyunculara verdi veriştirdi!

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Yücel 1 ay önce

Gazze soykırımına tepki için kendini yakan kahraman Bushnell ile zulme sessiz kalmayan cesur Schafere Destek için Ankara ve İstanbul'da uygun sokaklara onların ismini verelim. Hadi Belediyelerimiz, millet sizden bunu bekliyor.

Cafer 1 ay önce

Hani bu keferelerde fikir özgürlüğü vardı.

Toplam 1 beğeni