Cem Adrian'dan dikkat çeken Emel Sayın paylaşımı! Emel Sayın cevap verdi

Sesi ve sahne performanslarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı Cem Adrian, bu kez yaptığı dikkat çekici bir paylaşım üzerine gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, Emel Sayın ile sürpriz bir açıklamada bulundu.

Yaz boyunca verdiği konserlerle sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Cem Adrian, geçtiğimiz günlerde güzel sesi ve oyunculuğuyla büyük beğeni alan ünlü Yeşilçam oyuncusu Emel Sayın ile birlikte bir sosyal medya paylaşımında bulundu. Birlikte çekildikleri fotoğrafları bir araya getirerek bir kolaj oluşturan Cem Adrian, yazdığı not ile dikkatleri üzerine topladı. 

Cem Adrian

Cem Adrian

"ACAYİP İŞLER, GÜZEL HABERLER"

Yaptığı paylaşım sırasında "EMEL SAYIN kalp ben...( acayip işler, güzel haberler... )" şeklinde not düşen ünlü şarkıcı, ardından "Çok yakında" yazısını ekleyerek notuna güncellemede bulundu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım sosyal medyada büyük beğeni alırken ünlü şarkıcı yapılacak işbirliği üzerine merak konusu oldu. Ünlü ikili sosyal medyada adeta yorum yağmuruna tutuldu. 

Emel Sayın

Emel Sayın

EMEL SAYIN DA CEVAP VERDİ!

Aynı kareleri kendi hesabından alıntılayarak yanıt veren Emel Sayın ise paylaşımına "Sonunda buluştuk. Seni seviyorum Cem Adrian" notunu düştü. Ünlü ikilinin pozları sosyal medyada büyük beğeni alırken Cem Adrian da Emel Sayın'ın paylaşımına "Sonunda buluştuk... KAVUŞTUK.... " yorumunda bulundu. 

İşte, o kareler...

Cem Adrian paylaşımları

Cem Adrian paylaşımları
Cem Adrian paylaşımları
Cem Adrian paylaşımları

Emel Sayın paylaşımı

Emel Sayın paylaşımı

Zaman yolcusunun 2025 yılı ile ilgili tahminleri tüyler ürpertti! Bu kadar detay pes dedirtti

İLİŞKİLİ HABER

Zaman yolcusunun 2025 yılı ile ilgili tahminleri tüyler ürpertti! Bu kadar detay pes dedirtti
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0