Müslüm Gürses'in 35 yıllık dostu Yusuf Ziya Oran'dan itiraf: Galatasaray için yapacaktı!

Türkiye'nin unutulmaz sanatçılarından Müslüm Gürses'in 35 yıllık dostu ve yapımcısı Yusuf Ziya Oran, Gürses'in vefatının 11. yıldönümünde çok şaşırtan bir itirafta bulundu. "Müslüm Baba, ölmeseydi tribünlerde söylenecek o şarkıyı yapacaktık" diyen Oran'ın açıklamaları dikkat çekti.

"Seni Yazdım", "Affet", "Hangimiz Sevmedik" ve "Yıllar Utansın" gibi unutulmaz parçalarla "Arabeskin Babası" olarak anılan usta sanatçı Müslüm Gürses'in 35 yıllık dostu Yusuf Ziya Oran, yıllar sonra dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Müslüm Gürses

Müslüm Gürses

Gürses'in 11'nci ölüm yıl dönümünde Sabah gazetesinden Ömer Karahan’a konuşan Kadırga Müzik'in sahibi Yusuf Ziya Oran, müjdeli bir haberle sözlerine başladı.

Yusuf Ziya Oran

Yusuf Ziya Oran

Müslüm Gürses'in, ölmeden önce tamamladığı halk müziği albümü ve son albümü olan 'Ervah-ı Ezelden- Veda'nın önümüzdeki günlerde plak versiyonunu çıkaracaklarını duyuran Oran, Gürses'in hala daha çok geniş bir hayran kitlesi olduğunu dile getirdi.

"Müslüm Baba'yı ne bizler ne de sevenleri unutmadı." diyen Oran, kendisi gibi sıkı bir Galatasaray taraftarı olan Müslüm Gürses ile ilgili hastane sürecinin başlarında yaptığı konuşmayı da ilk kez açıkladı.

"HAYATINI KAYBETMESE GALATASARAY ŞARKISI YAPACAKTI"

Müslüm Gürses'in Galatasay hakkında çok özel bir planı olduğunu dile getiren Oran, şöyle konuştu:

"Galatasaray'ı çok sever ve sıkı takip ederdi Müslüm Baba... Beraber çok sıkı futbol muhabbetleri yapardık. Müslüm Baba hayatını kaybetmesiydi hastane sonrasında marş niteliği olacak tribünlerde söylenecek güzel bir Galatasaray şarkısı yapacaktık. Ama maalesef olmadı"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Katar Prensi Paris'teki malikanesinden çıkarken görüntülendi! 10 milyon dolarlık...

Samsunlu minibüs şoförü Müslüm Keküllüoğlu'nun tek tutkusu "Orhan Gencebay": 'Allah biliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Samsunlu minibüs şoförü Müslüm Keküllüoğlu'nun tek tutkusu "Orhan Gencebay": 'Allah biliyor!
Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken konuşma! "Arkadaşlarınızı yanlış seçmişseniz..."

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken konuşma! "Arkadaşlarınızı yanlış seçmişseniz..."
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0