Buçe Buse Kahraman'dan dikkat çeken açıklama! Yalı Çapkını hakkında ilk kez konuştu

Son dönemlerin popüler dizisi Yalı Çapkını ile oyunculuk kariyerinde ivme kazanan ünlü oyuncu Buçe Buse Kahraman, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportaj üzerine sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu aldığı hakaretler hakkında ilk kez konuştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Buçe Buse Kahraman, bu kez verdiği bir röportaj ile dikkatleri üzerine topladı. En son yer aldığı Yalı Çapkını dizisindeki Pelin karakteriyle sosyal medyada sık sık eleştiri toplayan ünlü oyuncu, aldığı tepkiler üzerine ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu, sektörde yayılan söylentilerin kariyerini zedelediğinden bahsetti. 

Buçe Buse Kahraman

Buçe Buse Kahraman

"KİMSE İŞİNİ YAPTIĞI İÇİN HAKARETE UĞRAMAK İSTEMEZ"

Röportajı sırasında Yalı Çapkını dizinin başladığı günden beri hakaret aldığını söyleyen Buçe Buse Kahraman, aldığı hakaretlerin giderek büyüdüğünden bahsetti. Buçe Buse Kahraman; "Karakterin özelinden çıkıp bu sefer oynayan kişiye, şahsa hakaret boyutuna geliyor ve bence bunun olmaması gerekiyor. Çünkü kimse işini yaptığı için hakarete uğramak istemez . Ailesine, arkadaşlarına saldırılmasını istemez. Bu tarz işin boyutunu aşan hakaret ve kariyerimi zedelemeye kadar giden yorumlar ve söylentiler olduğu için bunlarla ilgili bir önlem alma tercihinde bulunduk." şeklinde konuştu. 

Röportajın yayınlanmasından kısa bir süre sonra Buçe Buse Kahraman'ın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. 

İşte, Buçe Buse Kahraman'ın o konuşması...

Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken konuşma! "Arkadaşlarınızı yanlış seçmişseniz..."

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken konuşma! "Arkadaşlarınızı yanlış seçmişseniz..."
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

misafir.misafir 2 ay önce

kızım dizi başladı sende ağlamaya başladın ağlayarak bittirdin gül biraz ne olur.