Pascal Nouma'dan şaşırtan Survivor itirafı! 3. kez çağrılmış ama bakın neden gitmemiş...

Survivor'da daha önce iki kez yarışan Pascal Nouma, geçtiğimiz gün katıldığı programda çarpıcı itiraflarda bulundu. Nouma, 2024 sezonu için Acun Ilıcalı'dan tekrar teklif aldığını ama gitmek istemediğini söyledi. Beyan ettiği sebep ise sosyal medyada gündem oldu.

Kamerun asıllı Fransız futbolcu Pascal Nouma, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda Survivor hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 52 yaşındaki Nouma, daha önce iki kez Survivor'a katılmıştı ve bu sezon için tekrar kendisine teklif geldiğini ifade etti. Oya Çınar'ın programına katılan Nouma, teklifi reddettiğini söyledi. Gitmeme sebebi ise sosyal medyada gündem oldu.

Acun Ilıcalı ve Pascal Nouma

Acun Ilıcalı ve Pascal Nouma

PASCAL NOUMA SURVIVOR'A "YETER" DEDİ!

Ünlü futbolcu Survivor 2024'e neden katılmak istemediğini itiraf etti. Nouma, "Türkiye neden televizyona değim mi çünkü istemiyorum. Normalde bu Survivor 2024, ben Acun ofise gittim ben Acun bana sordu, 'Pascal gitmek ister misin?' Ben istemiyorum. İki kere gittim yeter yani 3. kez teklif istemiyorum" dedi.

Pascal Nouma

Pascal Nouma

Nouma'nın gitmeme sebebi ise dikkat çekti. Ünlü isim, "No Acun istemiyorum. Kamera of, yemek veriyorlar filan insanlar soruyor imkansız... 90 kilo gittim 72 döndüm. O zaman ben tekrar ormanda tuvalet yok filan yeter!" ifadelerine yer verdi.

'Bahar' ekibinin set halleri büyük ilgi gördü! "Sana dump mı diyim yoksa..."

İLİŞKİLİ HABER

'Bahar' ekibinin set halleri büyük ilgi gördü! "Sana dump mı diyim yoksa..."
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0