EYT davasında sıradışı olay! Meltem Ören mahkemeye Hakan Peker'in klibini sundu

90'lı yıllarda büyük bir üne kavuşan ünlü manken Meltem Ören, Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasından yararlanmak isterken hayatının en büyük şokuyla karşı karşıya kaldı. 1991 yılından bu yana çalıştığını söyleyen Ören'in sigorta girişini 1997 olarak görünce soluğu mahkemede aldı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte 2 milyonu aşkın vatandaş emekli olmanın mutluluğunu yaşadı. Yasanın çıkmasıyla birlikte EYT'ye başvurmak isteyen isimlerden biri de 90'lı yıllara damga vuran ünlü model Meltem Ören oldu. EYT'den faydalanmak isteyen Ören, e-devlet hesabına giriş yaptığında ise şaşırtıcı bir sonuçla karşı karşıya kaldı. 1991 yılından beri meslek hayatını aktif bir şekilde sürdüren ve o dönem bir ajansta çalışan Ören, sigorta girişinin bu tarihten tam 6 yıl sonra 1997 yılında yapıldığını ve prim ödemelerinin de 2000 yılında başladığını gördü.

17 yaşından beri çalıştığı için EYT'den yararlanabileceğini düşünen Ören, soluğu mahkemede aldı. Mahkeme sürecini ve yaşadıklarını HaberTürk TV'ye anlatan ünlü isim, Hakan Peker'in "Kolay mı Unutmak" şarkısının klibinde oynadığını ve bunu mahkemeye delil olarak sunduğunu ifade etti.

1991 yılına ait klipler ve 1994-1995 yılına ait kataloglar gibi delillerin de mahkemeye sunulduğunu belirten Ören, Hakan Peker'le de iletişime geçtiğini söyledi. Peker'in kendisine "Beni aradı, ben de hatırlıyorum, gerekirse şahitlik yaparım." dediğini dile getiren Ören, mahkemeden çıkacak kararı bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

'Bahar' ekibinin set halleri büyük ilgi gördü! "Sana dump mı diyim yoksa..."

2024 Dünyanın en güçlü orduları belli oldu! Türkiye'nin sıralamasında bomba değişiklik

İLİŞKİLİ HABER

2024 Dünyanın en güçlü orduları belli oldu! Türkiye'nin sıralamasında bomba değişiklik
Obez kedi Şiraz kilo vermek için çabalıyor! Havuzda yüzüyor koşu bandında yürüyor ve...

İLİŞKİLİ HABER

Obez kedi Şiraz kilo vermek için çabalıyor! Havuzda yüzüyor koşu bandında yürüyor ve...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Eyya 1 ay önce

o kadın klipteki kadın değil gerçek klibi bulamadınız mı