Seksenler ekibinden Rasim Öztekin için anma gecesi! Usta oyuncunun ölüm yıl dönümünde...

TRT 1'in yayınladığı dönemin sevilen dizileri arasında yer alan Seksenler dizi ekibi, usta oyuncu Rasim Öztekin için vefasını gösterdi. Dizi ekibi 3 yıl önce hayatını kaybeden usta oyuncu için anma gecesi düzenleyecek.

3 yıl önce 8 Mart 2021 tarihinde kalp rahatsızlığı sebebiyle hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin için sanatçı dostlarından alkış toplayan hareket geldi. Vefatıyla sevenlerini yasa boğan, yer aldığı Seksenler adlı dizideki Fehmi karakteriyle hafızalarda yer edinen Öztekin için dizi ekibi bir anma gecesi düzenleyecek. Anma gecesi usta ismin hayatını kaybettiği 8 Mart 2024 tarihinde yani vefatının yıldönümünde gerçekleştirilecek.

Rasim Öztekin

Rasim Öztekin

Pelin Öztekin babası Rasim ÖztekinİLİŞKİLİ HABERPelin Öztekin babası Rasim Öztekin'le ilgili konuştu: Vefatından önce bir filmde oynadı!

GELİRİ BAĞIŞLANACAK

Sunuculuğunu Rasim Öztekin'in son projesi Seksenler dizisindeki rol arkadaşları İlker Ayrık ve Özlem Türkad'ın üstleneceği gece, İBB Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi'nde gerçekleştirilecek ve gecenin tüm geliri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Rasim Öztekin Tiyatro Bursu'na bağışlanacak.

Rasim Öztekini annma gecesi

Rasim Öztekini annma gecesi

Usta oyuncunun 41 yıllık sanat hayatını anlatan belgesel gösterileceği gecede Aydın Sarman'ın piyanosu eşliğinde şarkılar da söylenecek. Gecede Burcu Güven, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, İlker Ayrık, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Onur Dilber ve Hakan Bulut, 80'ler şarkılarını seslendirecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

'Bahar' ekibinin set halleri büyük ilgi gördü! "Sana dump mı diyim yoksa..."

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0