Safiye Soyman'dan Acun itirafı: Bu sene çok kez böyle gördüm

Önceki gün Kıbrıs'ta konser veren Safiye Soyman, sahne sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Survivor All Star 2024'ü izlediğini söyleyen Soyman, yarışmadaki favorisini açıkladı. Şarkıcı, konseyde sinirlendiği anlar gündem olan Acun Ilıcalı'dan da bahsetti.

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta yer alan bir otelde konser verdi. Otel yönetimi, 3 Mart'ta 63'üncü yaşına giren Soyman'a doğum günü sürprizi yaptı. Soyman, yapılan bu jesti görünce duygularına hakim olamayarak ağladı. 

Beraber YouTube

Beraber YouTube

Televizyonda hangi programları izlediği sorulan Soyman, "Survivor’ı izliyorum. Nagihan Karadere arkadaşım, onu tutuyorum. Acun Ilıcalı'yı bu sene çok sinirli gördüm ilk defa" açıklamasını yaptı.

Beraber YouTube programı yaptıkları Bülent Ersoy ile ile iyi anlaşıp anlaşmadığı da merak edilen Safiye Soyman, "Onu çok seviyorum. Aramızda bir problem yok. YouTube programımızda kendi görüşlerini söylüyor. Bu konuda herkes özgür" dedi.

 

"Yaşlı Profili Araştırması" Türkiye'de ilk defa yapıldı! Bakan Göktaş: "Bu ay içerisinde..."

İLİŞKİLİ HABER

"Yaşlı Profili Araştırması" Türkiye'de ilk defa yapıldı! Bakan Göktaş: "Bu ay içerisinde..."
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Polat Alemdar 1 ay önce

Saçma sapan konular Saçma sapan insanlar Saçma sapan duygular. Safiye Soyman ses sanatçısı. Müzikle gündem olması gerekirken Survivor denen kültür erozyonunu Türkiye'nin başına bela eden, zenginliğinin kaynağı şüpheli olan bir kişiliğin hakkında yorum yapıyor. Ve bu da haber diye yansıtılıyor. Böyle boş işler işte. Kopsun artık şu kıyamet. Kopsun da toptan kurtulalım bu saçmalıklardan.